Bucuresti | 102,8FM SHAKIRA - PUNTERIA (NEW PW)

Randi x Roxen ajung "Dincolo de Marte" cu noul lor single

dincolo de marte

Randi și Roxen au lansat ”Dincolo de Marte”, prima lor piesă în colaborare. Acompaniată de un videoclip regizat de Ionuț Trandafir, noul single este o frumoasă baladă scrisă din perspectiva a doi îndrăgostiți, ce-și trăiesc povestea de iubire într-o continuă stare de plutire.

Noua piesă "Dincolo de Marte" este compusă de Ropcea Andrei (Randi) împreună cu Mario Stoica, versurile fiind scrise de Randi împreună cu Roxen. Videoclipul noii piese este regizat de Ionuț Trandafir,

""Dincolo de Marte" e aici! Sper să vă placă și vouă la fel de mult cum o simt eu în suflet", a transmis Roxen.

"E pe YouTube! "Dincolo de Marte" e piea care unește suflete dincolo de timp, spațiu și limitările pe care ni le punem zi de zi! Share and love oameni frumoși! Mulțumesc Roxanei care a adus magie piesei !", a completat Randi.

Roxen a reușit să capteze atenția publicului datorită timbrului său unic. Lansări precum: "Ce-ți Cântă Dragostea", "You Don't Love Me" feat. Sickotoy, "Parte Din Tine" feat. DJ Project și "Spune-mi" au intrat în toate topurile naționale de la radio și TV, ajungând unele dintre cele mai difuzate piese ale momentului.

Cu un background impresionant în industria muzicală, Randi este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați cântăreți și compozitori români. Artistul a făcut parte din duo-ul Morandi, cu care a devenit celebru și care l-a propulsat în industria muzicală internațională, câștigând astfel o mulțime de premii naționale și internaționale pe parcursul carierei sale de artist.

Cu o voce inconfundabilă, Randi a lansat o varietate de piese de succes, atât în cadrul Morandi, cât și solo, precum "Love Me", "Beijo", "Falling Asleep", "Angels", "Colors", "Ochii ăia verzi", "Prietena ta" și multe altele. Talentul său de solist este dublat de cel creativ, el compunând de-a lungul carierei o mulțime de piese atât pentru el, cât și pentru artiști proeminenți din România sau din afara țării, precum Pitbull, Delia, Nicole Cherry și mulți alții.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Top citite
01 randi (2)
Declarația surprinzătoare a lui Randi: "Nu am iubit niciodată. Nu e greu să trăiesc așa". Religia și căsătoria i se par inutile
02 DSC06512
Randi & Roxen ne-au dus "Dincolo de Marte", la Dimineața Blană
03 artw roxen ufo
Roxen revine cu o nouă piesă “UFO” – dedicată cluburilor din tot Universul
04 ROXEN
Roxen surprinde cu o colaborare alături de NANE pentru "Strada ta"
05 Roxen
Roxen, curajoasă la capitolele machiaj și ținută. Solista, copleșită de laudele fanilor: "Ești superbă"
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
roxenn
Roxen, DMNDS si Strange Fruits, colaborare fresh pentru single-ul „Money Money"

Roxen revine cu un nou single, in colaborare cu DMNDS si Strange Fruits. „Money Money" este o piesa vesela, despre iubire, distracție si, in special, despre cum, chiar daca banii nu aduc fericirea, poti sa ii folosesti sa cumperi lucruri care te fac fericit.

roxen-inima-nu-fi-de-piatra-versuri-clip
Roxen lansează remake-ul celebrei piese „Inimă nu fi de piatră”

Roxen revine în atenția fanilor cu o nouă lansare, de data aceasta cu un remake al celebrului cântec „Inimă nu fi de piatră”, interpretat de către Corina Chiriac. Ideea a luat naștere odată cu videoclipul postat de Roxen pe platforma TikTok unde, în urma cover-ului făcut, a primit extrem de multe mesaje pentru a lansa o variantă întreagă a piesei.

randi
Sickotoy lansează alături de Randi piesa – "Dancin' To Forget"

Sickotoy, unul dintre cei mai cunoscuți producători din industria muzicală românească și-a unit forțele cu un alt artist și producător muzical proeminent, Randi, iar împreună lansează piesa "Dancin' To Forget". Beat-urile pregnante ale lui Sickotoy, amprentă deja cunoscută în peisajul muzical din România, alături de vocea expresivă a lui Randi, creează combinația perfectă care să te facă să-ți dorești să asculți piesa pe repeat.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Ce a postat Alina Sorescu pe Instagram în ziua în care Alexandru Ciucu a fost surprins cu o altă femeie. Fanii: Ești cea mai frumoasă
Ce a postat Alina Sorescu pe Instagram în ziua în care Alexandru Ciucu a fost surprins cu o altă femeie. Fanii: Ești cea mai frumoasă

Ce a postat Alina Sorescu pe Instagram în ziua în care Alexandru Ciucu a fost surprins cu o altă femeie. Fanii: Ești cea mai frumoasă

FILM NOW Megan Fox, imaginea care a creat isterie printre fani: „Cine este asta?” Cum arată actrița fără machiaj
Megan Fox, imaginea care a creat isterie printre fani: „Cine este asta?” Cum arată actrița fără machiaj

Megan Fox, imaginea care a creat isterie printre fani: „Cine este asta?” Cum arată actrița fără machiaj

DIGI WORLD Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință
Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință

Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință

DIGI ANIMAL WORLD Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 Niște români s-au instalat confortabil în casa unei spaniole plecate la copii, în Canada, și nu mai vor să plece
Niște români s-au instalat confortabil în casa unei spaniole plecate la copii, în Canada, și nu mai vor să plece
DIGI SPORT Arpad Paszkany s-a afișat cu noua iubită, cu 24 de ani mai tânără, iar acum s-a aflat totul: femeia a rupt tăcerea
Arpad Paszkany s-a afișat cu noua iubită, cu 24 de ani mai tânără, iar acum s-a aflat totul: femeia a rupt tăcerea
DIGI FM Un japonez dezvăluie prețurile șocante la alimente din România. Cât costă un coș de cumpărături în țară sa natală
Un japonez dezvăluie prețurile șocante la alimente din România. Cât costă un coș de cumpărături în țară sa natală