Bucuresti | 102,8FM RIHANNA - WILD THOUGHTS

Fresh Music

2020profm

PROFM este Trendsetter-ul anului 2020 în România

PROFM este creatorul de hituri al anului 2020, potrivit serviciului de monitorizare Mediaforest, serviciu care urmărește conținul media din România.

image10401906

FLY PROJECT lansează MILLERBA!

Fly Project lansează Millerba, o piesă care schimbă stări, încinge petreceri și pe care o vom putea vedea în topuri toată vara aceasta.

aa

Alina Eremia lansează albumul Déjà vu, unul dintre cele mai frumoase și personale proiecte ale sale

După un an plin de lansări de succes, Alina Eremia le aduce fanilor cel de-al doilea album al său, Déjà vu, care marchează trecerea într-o nouă etapă și prezintă două abordări muzicale diferite. Acestea sunt prezentate prin intermediul celor 10 piese soul și urban, ce sunt însoțite de un concept foto inedit.

roxana

Roxana Nemeș și WHAT'S UP au lansat Nutella's

Roxana Nemeș s-a întors cu forțe noi de la “Survivor România” și lansează o super piesă, o colaborare de excepție cu nimeni altul decât What’s UP.

rimes

Irina Rimes se întoarce la începuturi și lansează single-ul N-avem timp

Irina Rimes se întoarce la începuturi și lansează o piesă specială, N-avem timp, însoțită de un clip tipic ei. În ultimul an, artista a reflectat intens asupra noțiunii timpului și a analizat modul în care oamenii îl percep în contextul diverselor stări de spirit. Astfel s-a nãscut noul ei single, produs împreună cu Alex Cotoi.

ab67616d0000b27360b16fc0b0cc5948f2173511 (1)

INNA, super colaborare internațională cu Alok și Sofi Tukker

INNA continuă să își bucure fanii cu o nouă lansare. Pentru a treia săptămână consecutiv, artista revine cu o piesă fresh și își unește forțele cu Alok (cunoscut pentru hitul "Love Again") și Sofi Tukker ("Best Friend") pentru "It Don't Matter".

nosfe

Nane și Nosfe lansează primul EP împreună: "10h"

Nane și Nosfe, doi dintre cei mai ascultați artiști din România, lansează EP-ul "10h". Titlul EP-ului reprezintă faptul că cele trei piese au fost scrise și înregistrate într-o sesiune de studio de 10 ore, generând trei povești distincte cu trei vibe-uri diferite.

Ultimele știri

Los Angeles Premiere Of Searchlight Pictures' 'The Greatest Hits'

Nelly Furtado, într-o rochie mulată, cu șireturi, la premiera „The Greatest Hits”. „Ești uluitoare”, i-au transmis fanii

Kanye West/ Profimedia

Kanye West, din nou în centrul atenției. Val de reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori

2024 Planned Parenthood Of Greater New York Gala

Megan Thee Stallion, acuzată de hărţuire de fostul ei cameraman. Bărbatul susține că a fost "umilit pe tot parcursul acestui calvar"

sore

Sore, dans în costum de baie pe plaja din Maldive și gesturi tandre cu iubitul de care e îndrăgostită până peste cap: "Sunt fericită"

Jon Bon Jovi și Dorothea Hurley/ Profimedia

Jon Bon Jovi, adevărul despre provocările din relația cu Dorothea Hurley: „Nu am fost un sfânt”

Concursuri

KV PROFM_GIVEAWAY

Super giveaway la PROFM!

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!