Bucuresti | 102,8FM The Official 40 cu VENGER DAN BALAN - OFF40 - ORIUNDE AI FI

Cadoul muzical pe care JO l-a pregătit pentru fani: „Ziua lu' Ioana"

JO.jpg

De ziua ei, JO a pregătit un cadou muzical pentru fanii săi și anume o piesă cu influențe trap: „Ziua lu' Ioana". Fiind prima piesă de acest gen din carieră, JO și-a ales foarte bine momentul, dar și titlul single-ului, lansarea lui fiind chiar de ziua ei de naștere.

Compusă de către Florin Boka alături de Lucian Nagy și Dorian Micu, „Ziua lu' Ioana" este o piesă cu versuri catchy ce îți rămâne întipărită în minte încă de la prima ascultare, iar clipul prezintă momente de la petrecerea pe care JO a organizat-o alături de cei mai apropiați prieteni.


Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„27... Pff. 27. Mulți ani. Mă simt «bătrână :))». Mai important decât faptul că sunt mulți contează cum și în ce fel au trecut ăștia 27 de ani. Vreau și tind să cred că s-a așternut și o urmă de înțelepciune și maturitate peste trupul, mintea și sufletul meu de copil. Dacă m-am ales cu ceva în anii ăștia, m-am ales cu o gândire mai profundă, mai înțeleaptă și mai dreaptă. Dacă nu față de mine încă... Măcar față de cei din jur. 


Și sunt cea mai mândră de faptul că nu îi mai numesc pe toți oamenii din viața mea «prieteni» sau «familie» cum o făceam în trecut. Am învățat că «familie» iți e DOAR FAMILIA, iar prietenii.... Poate nici de o mână n-am nevoie ca să-i număr. Am învățat că dragostea adevărată și prietenia adevărată o cunoști cu răbdare și încredere, cu cinste și omenie, cu dragoste necondiționată și cu înțelepciune. Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru oamenii pe care mi i-a scos în cale, dar îi mulțumesc în primul rând pentru experiențele pe care le-am trăit și pentru ce am devenit ca om, ca femeie. Am învățat că am nevoie în primul rând de mine, în al doilea rând am învățat că lângă mine e nevoie doar de o mână restrânsă de oameni. 


Știu că sunt o fire empatică și accept și îmbrățișez momentele în care simt să ajut și să cresc alături de mine oameni pe care îi pot îndruma și ajuta în viață, dar la rândul meu îmi doresc alături de mine oameni pe care să mă pot baza, oameni de la care am ce să învăț, care mă ajută să cresc, să mă dezvolt. Despre asta e și piesa pe care o lansez la 27 de ani. Despre mine în primul rând. Despre cât de puțin ai nevoie cu adevărat ca să fii fericit. Azi e «Ziua lu' Ioana» e despre mine, despre tine, despre tot ce te face să fii fericit. Și fericit trebuie să te faci în primul rând SINGUR. Restu' vine de la sine.


Piesa a fost creată în studiourile HaHaHa Production, într-o sesiune la care au participat compozitori și producători foarte talentați și muncitori ce au transpus perfect în muzică și versuri această poveste. Abia aștept să aflu părerile voastre, să ascultați piesa și să vedeți clipul, sper să vă placă la fel de mult precum îmi place și mie", povestește JO despre noul single.

Pe 26 august, cu 3 zile înainte, JO și-a sărbătorit ziua de naștere într-un mod inedit alături de prieteni, familie și artiști, cărora le-a făcut mai multe surprize. Una dintre ele a fost chiar filmarea clipului „Ziua lu' Ioana".

Artista a susținut și un mini concert unde a cântat piese precum „Vocea ta", „Lacrimile" „Până vara viitoare", „Cu un picior în rai", dar și „Mă mai ia" alături de JUNO.  În plus, în cadrul evenimentului invitații au ascultat în premieră single-ul „Ziua lu' Ioana". Prezenți la ziua lui JO au fost mai mulți colegi de breaslă, care au sărbătorit-o așa cum se cuvine și au fost alături de ea în aceste momente unice. Printre invitați s-au numărat Theo Rose, Emilian, Natanticu, băieții de la Noaptea Târziu, Mario Fresh, Alexia Eram, MIRA, Liviu Teodorescu, Bella Santiago, IOVA, SHIFT, Dj AlbWho, Sebastian Dobrincă și mulți alții.
 
JO este una dintre cele mai apreciate voci din România, ce ajunge de fiecare dată la inimile fanilor prin hiturile pe care le lansează. Anul trecut artista a cucerit publicul și topurile de specialitate cu piese precum „Lacrimile", „Noapte polară", „126" și „Adio", single lansat de ziua sa de naștere. În noiembrie JO a lansat „Iubirea mea", o piesă ce are la bază tot o poveste de dragoste, însă nu una cu final fericit. A urmat apoi „Mă mai ia", hit lansat alături de Juno, „Vocea ta", „Dorul" și „Ploaie de vară".

Top citite
01 rona hartner si jo
Jo, extrem de afectată de moartea Ronei Hartner: "Cel mai credincios și bun om". Cele două aveau o relație specială
02 jo
Jo, relaxare și redescoperire în Thailanda. Solista de 28 de ani a pozat încrezătoare în costum de baie
03 Thumbnail SuperStar Wars copy 2
CABRON: "De acolo mi-am luat nervul ăsta de a face rap"..." CABRON vs. JO la SuperStar Wars
04 DSC04647
CABRON & JO: CONTINUĂ VERSUL și GHICEȘTE ANIMALUL la „What The Fun” cu Drăcea, Ralu și Bogdan
05 JO
De ziua ei, JO lansează piesa „Puerto Rico”, în primă audiție live la petrecerea aniversară
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
jo
Jo a plecat să facă plajă în Santorini. Solista a pozat în ipostaze îndrăznețe, îmbrăcată într-un costum de baie verde neon

Jo, pe numele ei din buletin Ioana Anuța, și-a luat câteva zile de vacanță departe de casă. Blonda a ales Santorini pentru a se distra și a se bronza. A făcut plajă pe catamaran, dar și în curtea căsuței închiriate, care i-a lăsat la vedere toată frumusețea mării și a popularei stațiuni.

jo-ruby
JO și RUBY dau cu „Soare" în playlisturi vara aceasta

Vara anului 2022 aduce prima colaborare dintre JO și RUBY, iar cele două artiste aduc în playlisturi o piesă ce a devenit deja virală pe TikTok și promite să fie hit. Un imn al verii și al bucuriei de a trăi fiecare moment așa cum ne dorim, „Soare" pune zâmbetul pe buze la orice oră din zi sau din noapte.

JOSHIFT
JO colaborează cu SHIFT și lansează „Destine"

După ce și-a trecut fanii prin toate stările emoționale, JO colaborează din nou cu SHIFT și lansează „Destine", un single cu un mesaj sensibil. Compus de către SHIFT alături de JO, Șerban Cazan, Gabriel Stănoiu și Giulica, „Destine" prezintă prin muzică și versuri o poveste de dragoste toxică, în care cei doi îndrăgostiți aleg să rămână împreună, chiar dacă își consumă fiecare gând, emoție sau trăire.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Au aflat că sunt verișori după 10 ani de căsnicie și trei copii împreună. Ce decizie au luat când au văzut rezultatele testului ADN
Au aflat că sunt verișori după 10 ani de căsnicie și trei copii împreună. Ce decizie au luat când au văzut rezultatele testului ADN

Au aflat că sunt verișori după 10 ani de căsnicie și trei copii împreună. Ce decizie au luat când au văzut rezultatele testului ADN

FILM NOW Clint Eastwood, în pragul vârstei de 94 de ani. Fragil, dar senin și zâmbitor, a mers la un eveniment în California pentru a fi alături de buna sa prietenă, Jane Goodall
Clint Eastwood, în pragul vârstei de 94 de ani. Fragil, dar senin și zâmbitor, a mers la un eveniment în California pentru a fi alături de buna sa prietenă, Jane Goodall

Clint Eastwood, în pragul vârstei de 94 de ani. Fragil, dar senin și zâmbitor, a mers la un eveniment în California pentru a fi alături de buna sa prietenă, Jane Goodall

DIGI WORLD Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință
Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință

Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință

DIGI ANIMAL WORLD Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 Ce înseamnă ca Ucraina să piardă războiul cu Rusia. Trei scenarii
Ce înseamnă ca Ucraina să piardă războiul cu Rusia. Trei scenarii
DIGI SPORT Ce surpriză! Despărțiți de mai bine de 16 ani, cei doi au apărut din nou împreună:
Ce surpriză! Despărțiți de mai bine de 16 ani, cei doi au apărut din nou împreună: "Am primit multe telefoane!"
DIGI FM Un japonez dezvăluie prețurile șocante la alimente din România. Cât costă un coș de cumpărături în țară sa natală
Un japonez dezvăluie prețurile șocante la alimente din România. Cât costă un coș de cumpărături în țară sa natală