Bucuresti | 102,8FM PROFM Breakfast Weekend cu MIRCEA IVAN EMINEM - just lose it -super clean edit

Jo, extrem de afectată de moartea Ronei Hartner: "Cel mai credincios și bun om". Cele două aveau o relație specială

rona hartner si jo
Rona Hartner și Jo / Foto: Facebook-Instagram

Moartea Ronei Hartner, la doar 50 de ani, după o luptă grea cu un cancer agresiv, i-a îndurerat și îndoliat pe mulți. Pe lângă mama, sora și fiica ei, care i-au fost alături în ultimele luni de viață și care suferă cel mai tare în urma pierderii ei, o mulțime de colegi de breaslă din lumea actoriei și a muzicii și-au exprimat regretul.

Unul dintre cele mai frumoase și emoționante mesaje a venit de la Jo, cu care Rona a împărțit scena de la emisiunea "Te cunosc de undeva" și unde au legat o prietenie frumoasă.

Citește și: Iubirile Ronei Hartner, o cerere în căsătorie la 5 zile de la prima întâlnire, o fiică superbă și zvonurile despre Emil Constantinescu

jo si rona hartner

Rona Hartner și Jo / Foto: Instagram Jo

"N-am avut azi timp nici măcar să o plâng cum trebuie... Abia acum mă descarc... Nu am cunoscut om mai credincios și mai bun. Știu sigur că Dumnezeu a primit-o în Împărăția Lui și că e unde merită să fie, printre cei curați și buni. Nu am vrut să vorbesc azi cu nimeni despre asta... îmi vine să-i scriu doar ei. Sper că și-a găsit pacea. O voi iubi veșnic. A fost o mare lecție pentru mine ca artist, ca femeie, ca om, ca suflet. Drum lin, sora mea", a scris Ioana Anuța pe InstaStory, acolo unde a pus și un schimb de mesaje dintre ea și Rona, în care se complimentau reciproc, își spunea cuvinte de încurajare și își ascultau piesel una alteia.

rona hartner si jo

Schimbul de mesaje dintre Rona Hartner și Jo / Foto: Instagram Jo

"Draga mea, vreau să-ți zic că noi două semănăm foarte mult, punem suflet, suntem 100%, suntem corecte, dăm mai mult decât ni se cere, empatice, iubim oamenii. Chiar dacă oamenii nu-ți răspund, nu-ți sunt aproape sau te trădează, asta nu face din noi niște victime. Orice ar fi, chiar dacă nu primim nici 10%, noi am făcut tot ce am putut ca misiune, am dat 100%. Să fii tare tot timpul. Mai bine să fim în poziția noastră, să fim gagicile astea totale care vor să dea totul decât să fim ca cei care mușamalizează, aranjează și poate n-au talent. Sunt foarte mândră de tine, te iubesc foarte tare, îți mulțumesc pentru mesajele astea din suflet", a fost unul dintre mesajele audio primite de la Rona, pe care Jo le-a publicat.

Citește și: A murit Rona Hartner. Actrița avea 50 de ani și fusese diagnosticată cu cancer la plămâni și creier

Rona Hartner, diagnosticată în iulie cu cancer în stadiul 4. În noiembrie a murit

În luna iulie, Rona Hartner anunța că a fost cancer pulmonar în stadiul 4, cu metastaze la creier.

Cu mai puțin de două săptămâni înainte să se stingă, într-un interviu pentru Ciao, artista mărturisea că a aflat la ultimul control că metastazele i s-au extins, fapt pentru care nu poate să-și facă niciun program pentru următoarea perioadă.

„Trec printr-o mică încercare de sănătate. Nu știu dacă voi face sărbătorile în țară sau în Canada, cu familia mea! Nu prea pot să îmi programez nimic pentru că s-a extins… una din metastaze a devenit puțin rebelă, cea de pe creier. În timp ce tot organismul este vindecat a apărut o metastază puțin rebelă și trebuie să o țin în frâu acum și să fac radioterapie. Dar o să fac un video pe pagina mea de Facebook, acolo unde o să vorbesc mai pe larg despre acest lucru”, a spus Rona Hartner, puțin îngândurată, potrivit sursei citate. 

Nu mult a trecut, și sora ei, Rinda, dădea vestea că Rona își trăiește ultimele clipe de viață. Joi, 23 noiembrie, Rona Hartner a murit la doar 50 de ani.

Galerie foto

Top citite
01 jo
Jo, relaxare și redescoperire în Thailanda. Solista de 28 de ani a pozat încrezătoare în costum de baie
02 Thumbnail SuperStar Wars copy 2
CABRON: "De acolo mi-am luat nervul ăsta de a face rap"..." CABRON vs. JO la SuperStar Wars
03 DSC04647
CABRON & JO: CONTINUĂ VERSUL și GHICEȘTE ANIMALUL la „What The Fun” cu Drăcea, Ralu și Bogdan
04 JO
De ziua ei, JO lansează piesa „Puerto Rico”, în primă audiție live la petrecerea aniversară
05 Gina Pistol/ Foto: Instagram
Gina Pistol a făcut spectacol la ziua de naștere a lui Jo. Iubita lui Smiley a cântat împreună cu Rona Hartner
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
jo
Jo a plecat să facă plajă în Santorini. Solista a pozat în ipostaze îndrăznețe, îmbrăcată într-un costum de baie verde neon

Jo, pe numele ei din buletin Ioana Anuța, și-a luat câteva zile de vacanță departe de casă. Blonda a ales Santorini pentru a se distra și a se bronza. A făcut plajă pe catamaran, dar și în curtea căsuței închiriate, care i-a lăsat la vedere toată frumusețea mării și a popularei stațiuni.

jo-ruby
JO și RUBY dau cu „Soare" în playlisturi vara aceasta

Vara anului 2022 aduce prima colaborare dintre JO și RUBY, iar cele două artiste aduc în playlisturi o piesă ce a devenit deja virală pe TikTok și promite să fie hit. Un imn al verii și al bucuriei de a trăi fiecare moment așa cum ne dorim, „Soare" pune zâmbetul pe buze la orice oră din zi sau din noapte.

JOSHIFT
JO colaborează cu SHIFT și lansează „Destine"

După ce și-a trecut fanii prin toate stările emoționale, JO colaborează din nou cu SHIFT și lansează „Destine", un single cu un mesaj sensibil. Compus de către SHIFT alături de JO, Șerban Cazan, Gabriel Stănoiu și Giulica, „Destine" prezintă prin muzică și versuri o poveste de dragoste toxică, în care cei doi îndrăgostiți aleg să rămână împreună, chiar dacă își consumă fiecare gând, emoție sau trăire.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Avea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar
Avea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

Avea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

FILM NOW Emma Stone mărturisește că i-ar plăcea să i se spună pe numele ei real:
Emma Stone mărturisește că i-ar plăcea să i se spună pe numele ei real: "Asta ar fi așa frumos"

Emma Stone mărturisește că i-ar plăcea să i se spună pe numele ei real: "Asta ar fi așa frumos"

DIGI WORLD Te pregătești de vacanță în Italia? Principalele zone turistice în care au fost luate măsuri împotriva supraaglomerării. Ce taxe se percep
Te pregătești de vacanță în Italia? Principalele zone turistice în care au fost luate măsuri împotriva supraaglomerării. Ce taxe se percep

Te pregătești de vacanță în Italia? Principalele zone turistice în care au fost luate măsuri împotriva supraaglomerării. Ce taxe se percep

DIGI ANIMAL WORLD Un cuplu și-a găsit pisica după 5 ani de la dispariție. Felina a călătorit peste 1.930 de kilometri: „Este un miracol”
Un cuplu și-a găsit pisica după 5 ani de la dispariție. Felina a călătorit peste 1.930 de kilometri: „Este un miracol”

Un cuplu și-a găsit pisica după 5 ani de la dispariție. Felina a călătorit peste 1.930 de kilometri: „Este un miracol”

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 GALERIE FOTO. Cum arată Cernobîl și Pripiat la 38 de ani de la dezastrul nuclear care a marcat omenirea
GALERIE FOTO. Cum arată Cernobîl și Pripiat la 38 de ani de la dezastrul nuclear care a marcat omenirea
DIGI SPORT A renunțat la sportul profesionist și a devenit ”cea mai frumoasă actriță de la Hollywood”
A renunțat la sportul profesionist și a devenit ”cea mai frumoasă actriță de la Hollywood”
DIGI FM Smiley, replică dură pentru Dinu Maxer: „S-a furat...
Smiley, replică dură pentru Dinu Maxer: „S-a furat...