Bucuresti | 102,8FM Trending Hits cu MIRUNA TEDDY SWIMS - LOSE CONTROL

321 articole scrise de Tatiana Stefan

CFDA Fashion Awards - Arrivals

Emily Ratajkowski a născut. Modelul, mesaj emoționant după ce a devenit mamă: ”Sly a venit pe lume în cea mai ireală, frumoasă și plină de dragoste dimineață!”

Emily Ratajkowski, celebrul model în vârstă de 29 de ani și soțul ei, Sebastian Bear-McClard, au devenit părinți. Modelul a născut pe 8 martie, iar acum a făcut publică o imagine cu bebelușul ei.

Anna Lesko/ Instagram

Anna Lesko, o nouă imagine de mii de aprecieri. Cum s-a pozat celebra cântăreață la 42 de ani

Recunoscută pentru aparițiile extravagante, Anna Lesko a început ziua în forță și a reușit să încălzească atmosfera printre fanii ei, întrucât a făcut publică o imagine inedită.

Anamaria Prodan

Anamaria Prodan, cea mai îndrăzneață apariție de anul acesta. Cum s-a pozat celebra impresară

Anamaria Prodan se află în Statele Unite ale Americii, însă aceasta a rămas activă pe rețelele sociale și nu ezită să-și impresioneze fanii.

Lidia Buble

Lidia Buble, adevărul după ce a fost cuplată cu mai mulți bărbați. Cui aparține, de fapt, inima ei

Lidia Buble continuă să fie în centrul atenției chiar și după despărțirea de Răzvan Simion, iar acum, după ce au apărut numeroase speculații privind un potențial iubit, aceasta a declarat public cui aparține inima ei.

Inna

Inna, adevărul din spatele imaginilor perfecte de pe rețelele sociale: ”Instagram versus viața reală!” Mihaela Rădulescu a reacționat: ”O, mamă!”

Inna este, fără doar și poate, una dintre cele mai apreciate artiste de la noi, iar de curând a decis să le arăte fanilor adevărul despre imaginile făcute publice pe rețelele sociale.

Andreea Banica

Andreea Bănică, cea mai extravagantă apariție. Ținuta aleasă de artistă i-a impresionat pe fani: ”Ești frumoasă!”

Andreea Bănică are 42 de ani, este mama a doi copii, însă reușește să se mențină într-o formă fizică de invidiat, iar dovadă sunt imaginile pe care le face publice pe rețelele sociale.

Edward Sanda, Cleopatra Stratan

Cleopatra Stratan, apostrofată de fani după s-a pozat în ipostaze tandre cu iubitul: ”Ce rost își au astfel de poze? Intimitatea unei relații ar trebui să fie sfântă!”

Cleopatra Stratan este în centrul atenției de ceva vreme, iar acum a făcut publică o imagine pe care fanii au considerat-o mult prea îndrăzneață.

gina pistol și smiley au devenit părinți

Gina Pistol și Smiley au devenit părinți. Cei doi, asaltați de mesaje din partea vedetelor: "Nu-mi vine să cred că aveți copil"

Gina Pistol și Smiley au devenit, în sfârșit, părinți. Celebra prezentatoare TV a născut o fetiță perfect sănătoasă marți seară, iar la scurt timp după ce artistul a făcut anunțul, vedetele i-au copleșit cu mesaje.

Gina Pistol și Smiley, imagini din camera fiicei lor

Gina Pistol a născut. Smiley, prima declarație după ce a devenit tătic: ”Medicul spune că fetița noastră e perfectă!”

Gina Pistol și Smiley au devenit, în sfârșit, părinți. Anunțul l-a făcut, evident, artistul, printr-un vlog postat pe canalul personal de Youtube.