Bucuresti | 102,8FM Trending Hits cu MIRUNA CAT BURNS - TRN - KNOW THAT YOURE NOT ALONE

321 articole scrise de Tatiana Stefan

Smiley și Gina Pistol

Gina Pistol și Smiley, imagine emoționantă cu o săptămână înainte să devină părinți. Fanii, impresionați: ”Să vă iubiți mereu!”

Au mai rămas mai puțin de două săptămâni până când Smiley și Gina Pistol vor deveni părinți pentru prima oară, iar acum cei doi se bucură din plin de fiecare moment petrecut în doi.

Ioana Ginghină

Ioana Ginghină, siluetă perfectă la 43 de ani. Imaginea care i-a surprins total pe fani: ”Absolut superbă!”

Ioana Ginghină a trecut printr-un divorț dureros, însă și-a refăcut viața și e mai fericită ca niciodată. Actrița trăiește o frumoasă poveste de iubire, se bucură de succes în plan profesional, iar acum, de Dragobete și-a surprins total fanii.

Alina Laufer, în continuare internată în spital după ce a născut prematur. Soțul ei, mesaj de Dragobete: ”Te aștept acasă cu cei doi bebei!”

Chiar dacă a trecut prin momente delicate în ultimele săptămâni, când soția lui, Alina Laufer, a ajuns de urgență la spital, iar la scurt timp a născut prematur, omul de afaceri Ilan Laufer n-a uitat de Dragobete.

Dorian Popa

Cu ce se ocupă Ciprian, fratele lui Dorian Popa. Tânărul a plecat din România în urmă cu mulți ani și trăiește departe de lumina reflectoarelor

Dorian Popa este urmărit de peste 2,2 milioane de persoane pe Instagram și reușește să fie mereu în centrul atenției, însă fratele lui, Ciprian, trăiește într-un con de umbră și îi place acest lucru.

Antonia

Antonia, imagini de aproape 100.000 de aprecieri. Cântăreața și-a uimit fanii: ”Doamne, ce corp ai. Cum poți să arăți așa după trei copii?”

A născut trei copii, însă orele petrecute în sala de sport n-au fost în zadar. Antonia se mândrește cu un corp perfect, iar imaginile pe care le face publice pe rețelele sociale fac furori printre fani.

Anna Lesko

Anna Lesko, într-o bluză transparentă de Dragobete: ”Există o luptă continuă pentru dominare!”

Recunoscută pentru aparițiile provocatoare, Anna Lesko este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi, iar acum a făcut public un mesaj inedit, în care a vorbit despre relațiile dintre femei și bărbați.

Gina Pistol

Gina Pistol a stârnit controverse cu două săptămâni înainte să devină mamă. Fanii n-au fost deloc blânzi cu ea: ”Nu e frumos să te vadă lumea așa!”

Gina Pistol se pregătește să devină mamă pentru prima oară, iar de curând a făcut public un clip inedit, ce i-a adus numeroase comentarii din partea fanilor.

Alina Laufer

Alina Laufer, primele declarații după ce a născut prematur: ”Nu voi părăsi spitalul fără copii, le spun să lupte!”

Alina Laufer, soția omului de afaceri Ilan Laufer, a născut prematur. Acum, după câteva zile petrecute la Terapie Intensivă, ea a vorbit despre starea gemenilor.

Madalina Ghenea, în vacanță într-o destinație exotică

Mădălina Ghenea, într-un costum de baie din tricot. Ce a răspuns actrița atunci când fanii au întrebat-o unde se află

Considerată una dintre cele mai frumoase femei din România, Mădălina Ghenea se bucură acum de o vacanță într-o destinație exotică, pe care a ales să o păstreze secretă.