Bucuresti | 102,8FM LIZA si IONUT de la 10 cu LIZA si IONUT DISTURBED - THE SOUND OF SILENCE (CYRIL REMIX PRO FM EDIT V3)

322 articole scrise de Tatiana Stefan

SGP Reference: ShootID=4385420 EventID=119152 Date=22/10/18

Mădălina Ghenea și-a etalat trupul perfect într-un costum din latex: ”Rămâi cea mai frumoasă româncă!” Diva a făcut public un mesaj dur

Considerată una dintre cele mai frumoase femei din România, Mădălina Ghenea reușește să facă furori pe rețelele sociale, unde face publice imagini care mai de care mai fierbinți.

alina laufer

Alina Laufer, însărcinată în șapte luni, a fost internată în spital de urgență. Soțul ei, mesaj sfâșietor: ”Luptă să ducă sarcina mai departe!”

Alina Laufer, fosta soție a lui Jorge, trece prin momente dificile, în aceste momente fiind internată în spital și luptând ”să ducă sarcina mai departe”, după cum a mărturisit actualul ei soț, Ilan Laufer.

Inna, imagine alaturi de iubitul ei

Inna, la bordul unei mașini de lux, alături de iubitul ei. Cântăreața pregătește un videoclip nou

Printre vedetele din România care au ales să se bucure de o vacanță în Maldive s-a numărat și Inna, însă artista a luat o decizie drastică după ce a petrecut câteva zile pe insulă.

Alexandra Stan

Alexandra Stan a pozat fără sutien, iar imaginea a făcut furori printre fani: ”Întotdeauna frumoasă!”

Recunoscută pentru aparițiile extravagante, Alexandra Stan este una dintre artistele din România care nu ezită să pozeze în ipostaze fierbinți, etalându-și formele apetisante în toată splendoarea.

loredana groza

Loredana Groza, irezistibilă într-o ținută mult prea transparentă, în Maldive. Fanii au reacționat imediat: ”Ești fabuloasă!”

Anul 2021 a început în forță pentru Loredana Groza și continuă în același fel. După o vacanță de câteva săptămâni în Tulum, Mexic, diva în vârstă de 50 de ani se bucură acum de plajele din Maldive, unde strălucește în costume de baie minuscule.

Madalina Ghenea, într-un body minuscul

Mădălina Ghenea, ”taxată” dur de un fan după ce a pozat într-un body minuscul: ”Doar Photoshop!”

Mădălina Ghenea este recunoscută pentru aparițiile incendiare și nu ezită să nu-și etaleze trupul perfect. De curând, însă, după ce a făcut publică o fotografie inedită, un fan a criticat-o dur.

shakira

Shakira, schimbare radicală de look. Artista s-a transformat total, iar fanii au comparat-o cu o sirenă

Shakira, celebra cântăreață columbiană, și-a surprins fanii cu o schimbare de look radicală.

Carmen Bruma, in costum de baie, in dubai

Carmen Brumă, trup perfect, la 43 de ani. Imaginile în costum de baie din Dubai i-au uimit pe fani: ”Ai un corp superb pentru că muncești mult!”

Carmen Brumă se numără printre vedetele care au ales să se bucure de o vacanță într-un loc cald, iar destinația aleasă de ea este Dubai.

Madalina Ghenea

Mădălina Ghenea, apariție wow în bikini și bustieră. Imaginile inedite i-au înnebunit pe fani: ”Perfecțiunea există și când ești mamă!”

Mădălina Ghenea se mândrește cu un trup perfect sculptat, motiv pentru care își impresionează fanii în fiecare zi.