Bucuresti | 102,8FM SEARA dupa 7 cu FERE ANGELINA JORDAN - LOVE DONT LET ME GO

322 articole scrise de Tatiana Stefan

anna lesko

Anna Lesko, într-o rochie mult prea scurtă și super decoltată. Mesajul pe care l-a făcut public după ce Andra și Măruță s-au îmbolnăvit de Covid-19

Anna Lesko a împlinit 42 de ani în urmă cu câteva săptămâni, dar se mândrește cu un trup perfect, ca al unei tinere de 25 de ani, motiv pentru care nu ezită să și-l etaleze mândră.

Amna apariție

Amna, în costum de baie, în vacanță în Republica Dominicană. Cât de bine arată artista care este mama unui băiețel

Amna a trecut printr-un divorț dureros, însă artista și-a refăcut viața după separarea de tatăl fiului ei, iar dovadă sunt imaginile făcute publice pe rețelele sociale.

Alexandra Stan, o nouă apariție sexy

Alexandra Stan și-a etalat silueta perfectă în pantaloni super scurți. Fanii, înnebuniți: ”Ești irezistibilă!”

Una dintre cele mai sexy vedete de la noi este, fără doar și poate Alexandra Stan. Artista se menține într-o formă de invidiat, iar de curând și-a etalat silueta în toată splendoarea.

Madalina Ghenea, apariție

Mădălina Ghenea, în colanți super mulați, la sală. Actrița le-a arătat fanilor cum se antrenează ca să aibă un trup perfect

Mădălina Ghenea, care e considerată una dintre cele mai frumoase românce, reușește să se mențină într-o formă fizică de invidiat având grijă de alimentația ei, dar și făcând sport.

Adela Popescu apariție

Adela Popescu și-a etalat burtica de gravidă în toată splendoarea. Cum arată vedeta în costum de baie, în luna a patra de sarcină

Adela Popescu a surprins pe toată lumea atunci când a anunțat că este însărcinată pentru a treia oară, iar acum și-a etalat burtica de gravidă în toată splendoarea.

Antonia, o nouă apariție neobișnuită

Antonia, o nouă apariție care i-a impresionat pe fani: ”Velea are noroc!” Cum s-a îmbrăcat artista

Antonia este în centrul atenției de când a fost protagonista unei ședințe foto incendiare, iar acum a făcut publică o nouă fotografie în care poartă o ținută neobișnuită.

Smaranda, iubita lui Selly

Smaranda, iubita lui Selly, apostrofată pe rețelele sociale: ”Ești model pentru atâtea fete, nu poți face asta. Încalci niște reguli!”

Smaranda, iubita lui Selly, a făcut o gafă de proporții și a fost taxată dur chiar de o colegă de facultate.

Andra si Catalin Maruta

Andra, mesaj emoționant de ziua lui Cătălin Măruță: ”Cel mai bun lucru din ultimul an a fost că am fost izolată acasă alături de el, iubirea vieții mele!”

Andra și Cătălin Măruță formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbizul românesc, iar acum, artista a făcut public un mesaj emoționant.

antonia

Antonia, în pantaloni din latex și într-un top super decupat. Fanii au reacționat imediat: ”WOW, arăți senzațional!”

Antonia este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi și știe foarte bine cum să-și surprindă fanii, iar dovadă sunt imaginile inedite pe care le face publice în fiecare zi.