Bucuresti | 102,8FM Cozy Tunes cu Liviu Hodor MINELLI - BUG A BOO (NEW PW)

322 articole scrise de Tatiana Stefan

Anna Lesko, apariție wow

Anna Lesko, cele mai amuzante imagini. Cântăreața le-a arătat fanilor ce face ca să se mențină în formă: ”Cam grea dieta!”

Vedete din toate colțurile lumii au marcat Ziua Îndrăgostiților prin mesaje care mai de care mai siropoase, însă Anna Lesko și-a surprins total fanii cu un videoclip amuzant.

Andra si Catalin Maruta

Andra, mesaj emoționant de Valentine's Day pentru soțul ei. Fanii, impresionați total: ”Voi ați demonstrat că iubirea schimbă tot!”

Andra și Cătălin Măruță formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz, iar artista a marcat Ziua Îndrăgostiților făcând public un mesaj emoționant.

Lidia Buble

Lidia Buble, o nouă apariție provocatoare. Cântăreața și-a impresionat total fanii: ”Ești superbă!”

Recunoscută pentru stilul vestimentar excentric, Lidia Buble și-a surprins din nou fanii, întrucât a făcut publică o imagine inedită.

Anna Lesko

Anna Lesko, apostrofată din nou de fani după ce s-a filmat într-o ipostază incitantă: ”Nu te mai ”prinde” rolul ăsta!”

Anna Lesko se numără printre vedetele din România care fac furori și pe TikTok, iar în urmă cu puțin timp, ea a făcut public un filmuleț inedit.

Ghenea

Mădălina Ghenea și-a etalat abdomenul perfect pe Instagram, iar acum imaginea e virală: ”Femeia asta se antrenează 24/7?”

Mădălina Ghenea se mândrește cu un trup perfect, iar acum a făcut publică o fotografie în care și-a etalat abdomenul perfect, care a făcut furori pe internet.

Alina Laufer

Alina Laufer, prima fotografie după ce a fost internată în spital. Fosta soție a lui Jorge are probleme cu sarcina gemelară: ”Trebuie să avem răbdare!”

Alina Laufer, soția omului de afaceri Ilan Laufer, a trecut prin momente dificile zilele trecute, când a ajuns de urgență la spital din cauza unei probleme cu sarcina.

Inna

Inna, cea mai extravagantă apariție de până acum. Cântăreața a îmbrăcat o rochie cu glitter: ”Mult prea sexy!”

Inna este în centrul atenției de la începutul anului, iar imaginile făcute publice pe rețelele sociale fac deliciul fanilor.

Anna Lesko/ Instagram

Anna Lesko, la malul mării într-un costum de baie minuscul și cu părul ciufulit. Cum au reacționat fanii: ”O sirenă frumoasă!”

Anna Lesko nu se numără printre vedetele care au ales să se relaxeze la începutul anului într-o destinație exotică, însă reușește să facă furori pe rețelele sociale cu imagini fierbinți, surprinse vara trecută.

Loredana Groza

Loredana Groza, show total la piscină. Artista s-a filmat în costum de baie, în timp ce făcea duș: ”Cea mai sexi femeie din România!”

Loredana Groza a făcut furori pe plajele din Tulum, Mexic, iar acum se bucură din nou de o vacanță de vis în Maldive, unde a fost din nou în centrul atenției.