Bucuresti | 102,8FM OPEN HITS cu PROFM MATTHEW KOMA - KISSES BACK REMIX

321 articole scrise de Tatiana Stefan

Timpul a stat în loc pentru Natalia Oreiro. Actrița din ”Înger sălbatic”, trup de zeiță la 43 de ani

Vremurile în care Natalia Oreiro făcea furori cu rolul interpretat în telenovela ”Înger Sălbatic” au apus, însă actrița continuă să fie apreciată de oameni din toate colțurile lumii și a rămas activă pe rețelele sociale, deși la un moment dat susținea că nu se regăsește în această ”lume digitală”.

delia-main

Delia, fotografie de zeci de mii de aprecieri din Maldive. Fanii au reacționat imediat: ”Răzvan a devenit fotograf profesionist!” Reacția artistei te va amuza

Delia adoră să călătorească, iar pandemia de coronavirus nu a ținut-o departe de locurile exotice. Artista s-a bucurat de curând de o vacanță în Maldive, iar imaginile inedite făcute publice i-au surprins pe fani.

Anamaria Prodan

Anamaria Prodan, în costum de baie. La 48 de ani, impresara are un trup de model

Gina Pistol și Smiley, imagini din camera fiicei lor

Gina Pistol și Smiley au făcut publice primele imagini din camera fiicei lor. Reacția fanilor, neașteptată: ”Mult timp veți dormi pe canapeaua aia!”

Au mai rămas câteva zile până când Gina Pistol își va strânge în brațe fiica, iar acum celebra prezentatoare a făcut publice imagini din camera micuței.

Loredana Groza

Loredana Groza, apariție inedită la câteva zile după ce a fost criticată de fani din cauza operațiilor estetice. Cum s-a pozat artista

Loredana Groza și-a început anul în forță, cu o vacanță în Tulum, Mexic, iar apoi a petrecut zile în șir bucurându-se de soare și de plajele din Maldive. Acum, însă, de când s-a întors în țară, artista rămâne activă pe rețelele sociale și nu încetează să-și surprindă fanii.

anna lesko

Anna Lesko, într-o rochie scurtă, cu un decolteu imposibil de ignorat. Imaginea inedită a făcut furori printre fani

Recunoscută pentru aparițiile inedite, Anna Lesko știe cum să-și impresioneze fanii zi de zi, iar acum a făcut publică o nouă fotografie deosebită.

Monica Gabor, in colanti din latex

Monica Gabor, în colanți din latex, după ce a plecat din România. Cât de bine arată fosta soție a lui Irinel Columbeanu

Monica Gabor a devenit mai activă pe rețelele sociale în ultima perioadă, iar de curând și-a surprins fanii cu o imagine inedită.

Edward Sanda și Cleopatra Stratan

Cleopatra Stratan și Edward Sanda, mai îndrăgostiți ca niciodată. Mesajul emoționant făcut public de artist: ”Iubesc și sunt iubit!”

Cleopatra Stratan și Edward Sanda formează un cuplu de un an de zile, iar cei doi sunt mai îndrăgostiți ca niciodată, dovadă fiind mesajele siropoase pe care le fac publice pe rețelele sociale.

andra catalin maruta instagram

Andra, mărturisiri despre relația cu soțul ei, Cătălin Măruță: ”Nu aș da rețete pentru fericire, chiar nu sunt în măsură!”

Ultimele săptămâni au fost dificile pentru Andra și Cătălin Măruță, care au fost confirmați pozitiv pentru noul coronavirus, alături de copiii lor. Aceștia au încheiat, însă, cu bine această perioadă, iar artista a vorbit de curând despre relația pe care o are cu soțul ei.