Bucuresti | 102,8FM Trending Hits cu MIRUNA FELI - TRN - NE IUBIM

321 articole scrise de Tatiana Stefan

Loredana Groza

Loredana Groza, siluetă perfectă la 50 de ani. Imaginea inedită a făcut furori printre internauți: ”Arăți ca la 20 de ani!”

Loredana Groza are 50 de ani și se menține într-o formă fizică de invidiat, dovadă fiind imaginile inedite pe care le face publice pe rețelele sociale.

innageat

”Nu te recunosc!” Inna, cea mai controversată ținută din acest an. Cum s-a îmbrăcat artista

Inna reușește să fie mereu în centrul atenției, însă de această dată artista și-a surprins total fanii.

Andra

Andra, mesaj emoționant pe rețelele sociale: ”Pare prea frumos să fie adevărat!” Artista a făcut publice imagini inedite cu cei doi copii

Andra se numără printre vedetele care au marcat ziua de 8 Martie printr-un mesaj emoționant. Astfel, artista a făcut publice imagini emoționante cu cei doi copii și a mărturisit că nu ”s-a obișnuit cu ideea că este mamă de zece ani”.

Anna Lesko

Anna Lesko, apariție electrizantă într-o rochie cu o crăpătură mult prea adâncă. Imaginile inedite au făcut furori pe rețelele sociale

Recunoscută pentru aparițiile inedite, Anna Lesko a marcat ziua de 8 martie prin mai multe imagini inedite, în care apare într-o ținută irezistibilă.

Cleopatra Stratan

Cleopatra Stratan, apariție irezistibilă într-o rochie super decoltată. Fanii, impresionați total: ”Ai ajuns o frumusețe de fată!”

Vremurile în care Cleopatra Stratan făcea furori cu piesa ”Ghiță” au apus. Fiica lui Pavel Stratan e acum o tânără frumoasă, logodită și impresionează tot mai mult prin ținutele deosebite pe care le poartă.

inna

Inna, apariție irezistibilă într-un body decupat. Imaginea inedită, apreciată total de fani: ”Ai un corp perfect!”

Anul 2021 a început în forță pentru Inna, celebra cântăreață care a petrecut câteva săptămâni alături de iubitul ei, Deliric, în Maldive și în Dubai, acolo unde a filmat mai multe clipuri.

Madalina Ghenea, în Ciudad de Mexico

Mădălina Ghenea, într-o rochie ultra mulată, cu un decolteu imposibil de ignorat: ”Cea mai frumoasă femeie din lume!”

Considerată una dintre cele mai frumoase românce, Mădălina Ghenea reușește să facă furori și peste hotare, unde impresionează cu silueta ei perfectă.

Catalina Grama -Jojo și Paul Ipate

Jojo, apostrofată de fani după ce și-a tatuat o fotografie cu ea și cu Paul Ipate pe braț: ”Să vezi ce o să-ți mai placă de la 50 de ani în sus!”

Cătălina Grama, cunoscută sub numele de Jojo, trăiește o frumoasă poveste de iubire cu Paul Ipate, iar acum, cu câteva luni înainte de a împlini șapte ani de relație, aceasta și-a tatuat pe braț o fotografie cu omul iubit.

Ramona și Monica Gabor

Monica Gabor, mesaj public pentru sora ei. Cum s-a schimbat viața Ramonei Gabor după ce s-a stabilit în Dubai

Monica Gabor, fosta soție a lui Irinel Columbeanu, a petrecut câteva zile în România, alături de câteva prietene, dar și de sora ei, iar acum a făcut public un mesaj emoționant.