Bucuresti | 102,8FM CYRIL - THE SOUND OF SILENCE (CYRIL REMIX PRO FM EDIT V3)

321 articole scrise de Tatiana Stefan

loredana groza

Loredana Groza, o nouă apariție controversată. Artista a fost taxată imediat de un fan: ”Nu poți să fii ca o tânără de 20 de ani!”

Loredana Groza nu trece neobservată. Artista are 51 de ani, se mândrește cu un trup perfect și adoră să pozeze în ipostaze inedite, care uneori sunt criticate de fani.

Katy Perry și Orlando Bloom. Foto: Getty Images

Katy Perry și Orlando Bloom, gesturi tandre pe un iaht, în Italia. Cei doi sunt mai îndrăgostiți ca niciodată

A trecut aproape un an de zile de când au devenit părinții unei fetițe, iar Katy Perry și Orlando Bloom par mai fericiți ca niciodată. Aceștia au ales să se bucure de vacanță pe insula Capri și au fost surprinși în momente inedite.

Inna

Inna, în pantaloni scurți, din piele. Fanii, uimiți de cât de bine arată: ”Ești perfectă!”

Inna se bucură din plin de zilele de concediu pe care le are în această perioadă și și-a surprins fanii cu o nouă serie de imagini inedite.

Chris Brown

Chris Brown, din nou în centrul unui scandal. Fostul iubit al Rihannei este acuzat că a lovit o femeie în locuința lui din L.A

Chris Brown, fostul iubit al celebrei cântărețe Rihanna, este din nou în centrul unui scandal uriaș, fiind acuzat că a agresat o femeie în locuința lui din Los Angeles, Statele Unite ale Americii.

Paula Seling

Paula Seling, imaginea perfecțiunii la 43 de ani. Artista și-a impresionat fanii: ”Ești o adevărată prințesă!”

Recunoscută pentru aparițiile elegante, Paula Seling este, fără doar și poate, una dintre cele mai apreciate artiste și se bucură de un succes răsunător.

loredana groza

La 51 de ani arată ca la 20. Loredana Groza a atras toate privirile când şi-a etalat abdomenul cu pătrăţele pe reţelele sociale

De când s-a reinventat total, schimbându-și stilul vestimentar și cel muzical, Loredana nu încetează să uimească. Deși este de multe ori criticată din cauza aparițiilor care stârnesc controverse printre fani, trebuie să recunoaștem că la 51 de ani, artista arată senzațional, orice ar spune gurile rele.

Cody Simpson și Miley Cyrus, în California

Cody Simpson a rupt tăcerea despre separarea de Miley Cyrus: ”Totul s-a terminat amiabil între noi!”

Miley Cyrus a avut o relație cu nimeni altul decât Cody Simpson după divorțul de Liam Hemsworth, iar acum acesta a vorbit despre relația cu celebra artistă, dezvăluit că ”lucrurile s-au încheiat amiabil între ei”.

Antonia

Antonia, imagini inedite cu Alex Velea. Cum s-au filmat cei doi după ce s-au întors din vacanța din Maldive

Alexandra Stan

De ce a lipsit Alexandra Stan de pe rețelele sociale. Cântăreața a dezvăluit ce i s-a întâmplat: ”Stima de sine a fost scăzută!”

Alexandra Stan nu se teme să vorbească despre problemele cu care se confruntă, iar acum a dezvăluit care este motivul pentru care a lipsit de pe rețelele sociale.