Bucuresti | 102,8FM SEARA dupa 7 cu FERE THE BLACK EYED PEAS FT J BALVIN - Ritmo

321 articole scrise de Tatiana Stefan

Inna

Are o siluetă de invidiat și nu ratează nicio ocazie pentru a și-o etala. Inna, fabuloasă într-o ținută simplă

Inna se bucură de o comunitate numeroasă pe rețelele sociale, fapt pentru care artista știe cum să-și țină prietenii virtuali aproape și nu ratează nicio ocazie pentru a-i impresiona.

ruby

Ruby a ajuns la spital după ce și-a injectat o substanță pentru a obține un bronz perfect: ”Mi-a amorțit tot corpul!”

La doar o zi de când a făcut publică o fotografie în care apărea pe un pat de spital, Ruby a explicat și ce i s-a împlat, mărturisind că a făcut o greșeală care ar fi putut să o coste scump.

delia

Delia, mărturisiri despre problemele de sănătate cu care se confruntă: ”Nu mă simt bine deloc!”

Delia, celebra cântăreață în vârstă de 40 de ani, trece prin momente delicate, întrucât în urma unui control de rutină, aceasta a descoperit că are probleme de sănătate destul de serioase.

Justin Bieber, Hailey Bieber, and Usher attend Justin's art gallery auction in West Hollywood!

Justin Bieber, moment de sinceritate: ”Am avut o cădere emoțională când am descoperit că mariajul nu-mi rezolvă problemele!”

Justin Bieber a dezvăluit că a suferit o cădere emoțională după ce s-a căsătorit cu Hailey Bieber și a descoperit că mariajul nu-i rezolvă toate problemele.

Loredana Groza

Loredana Groza, irezistibilă într-o ținută din latex la 51 de ani. Artista se mândrește cu o siluetă ca a unei puștoaice

Ținutele nonconformiste, care îi pun în valoare silueta perfectă, sunt, fără doar și poate, preferatele Loredanei Groza, iar dovadă sunt cele mai recente imagini publicate pe rețelele sociale.

Jessie J

Jessie J are o nouă relație, la câteva luni de când a pierdut o sarcină. Cine este bărbatul cu care a fost fotografiată sărutându-se

Jessie J, celebra cântăreață în vârstă de 38 de ani, are o nouă relație la câteva luni de când dezvăluia că a pierdut o sarcină.

Selena Gomez

Scandal după decernarea premiilor Grammy. Internauții, revoltați că Selena Gomez n-a câștigat niciun trofeu: ”Merita din plin!”

Selena Gomez, artista în vârstă de 29 de ani, nu a câștigat niciun premiu Grammy la ediția din acest an, însă cântăreața se bucură de susținerea fanilor ei, care au făcut publice mesaje care mai de care mai inedite.

Dua Lipa este acuzată de plagiat

Dua Lipa a fost dată în judecată de o trupă reggae. Artista e acuzată că ar fi copiat piesa ”Levitating”

Dua Lipa, celebra cântăreață în vârstă de 26 de ani, a fost dată în judecată de o trupă, fiind acuzată că ar fi copiat piesa ”Levitating”, pe care a lansat-o în 2020 și care s-a bucurat de un succes răsunător.

Avril Lavigne

O mai ții minte pe Avril Lavigne? Cântăreața are 37 de ani acum și a trecut deja prin două divorțuri: ”Nu e simplu să ai o relație!”