Bucuresti | 102,8FM ZERB - MWAKI

321 articole scrise de Tatiana Stefan

Mel B

Mel B, dezvăluiri despre coșmarul trăit alături de fostul soț: ”Obișnuia să controleze tot!” Ce a făcut după divorț

A trecut un an de zile de când Mel B, fosta membră a trupei ”Spice Girl”, a divorțat de soțul ei, Stephen Belafonte, iar acum, la un an de la momentul respectiv, artista a făcut mărturisiri dureroase.

turneu

Turneul de la Roma se vede în exclusivitate la Digi Sport

Bridgestone Super Bowl XLVI Halftime Show Press Conference

Madonna, reacție neașteptată după ce a fost acuzată că a ”furat” trupul unei tinere pentru a-și promova un album. Imaginile inedite sunt virale

La doar câteva zile după ce Amelie Goldie, o tânără în vârstă de 28 de ani, a adus în atenția publicului faptul că Madonna i-a ”furat” trupul pentru a-și promova albumul ”Rebel Heart”, artista în vârstă de 62 de ani a stârnit controverse pe rețelele sociale, făcând publice imagini inedite.

Delia

Cum arată, de fapt, Delia atunci când nu apare la TV. Artista, criticată de fani că-și editează pozele: ”De ce atât Photoshop? Arată-ne puțină realitate!”

Au trecut doar câteva zile de când Delia a apărut cu părul negru, iar acum a făcut publică o imagine inedită, în care apare nemachiată. Dacă unii dintre fani au apreciat-o pentru naturalețe, alții i-au reproșat că și-a îmbunătățit aspectul fizic... cu prea mult Photoshop.

Anna Lesko, în costum de baie la malul mării

Anna Lesko face furori pe rețelele sociale. Imaginea care a stârnit comentarii printre fani: ”Dacă aș fi fost bărbat, aș fi considerat că ești femeia perfectă!”

Anna Lesko este recunoscută pentru aparițiile excentrice, iar de curând a reușit din nou să stârnească aprecieri în rândul fanilor.

Antonia

Antonia, o nouă imagine inedită pe Instagram. Artista și-a impresionat fanii: ”Ești superbă!”

Antonia este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi și reușește cu ușurință să-și surprindă fanii.

Cornelia Catanga

Cornelia Catanga a murit. Artista era infectată cu Covid-19, dar a ales să se trateze singură, acasă: ”Nu credea în coronavirus!”

Cornelia Catanga, celebra interpretă de muzică lăutărească, s-a stins din viață la vârsta de 63 de ani, după ce a fost diagnosticată cu noul coronavirus și a ales să se trateze singură, acasă.

Cleopatra Stratan2

Cleopatra Stratan, schimbare neașteptată de look după ce Edward Sanda a anunțat că se căsătoresc. Fanii, impresionați: ”Roșul te prinde!”

Cleopatra Stratan este în centrul atenției și reușește să facă furori pe rețelele sociale, unde impresionează frecvent cu schimbările de look.

Vladuta Lupău

Vlăduța Lupău, imagini rare din vacanța din Mexic. Artista s-a fotografiat în ipostaze tandre cu soțul ei: ”Trebuie să înrămezi pozele astea!”

Vlăduța Lupău a trecut prin momente dificile la sfârșitul anului trecut, când a fost diagnosticată cu Covid-19, însă artista a depășit momentele dificile, iar de curând și-a impresionat total fanii.