Bucuresti | 102,8FM ELTON JOHN - COLD HEART (PNAU REMIX)

321 articole scrise de Tatiana Stefan

Anna Lesko

Anna Lesko, apariție neobișnuită într-o rochie din latex: ”Wow, ce bine arăți!” Cântăreața și-a etalat trupul perfect într-o ținută ultra elegantă

Anna Lesko este recunoscută pentru aparițiile inedite, însă de această dată a reușit să-și surprindă total fanii. Cântăreața a îmbrăcat o rochie elegantă, dar care i-a pus în valoare trupul perfect.

Rita Ora & Absolut Lime Kick-Off Grammy Awards Weekend With First Live Performance Of New Song,

Rita Ora, într-o rochie neagră, cu decupaje extravagante. Cântăreața a făcut furori pe rețelele sociale: ”Doamne, ce bine arăți!”

Rita Ora știe cum să fie în centrul atenției, iar de curând a făcut furori pe rețelele sociale, întrucât a îmbrăcat o rochie ce a impresionat prin croiul extravagant.

Loredana Groza, criticată din nou de fani

Loredana Groza, din nou în centrul unor controverse. Imaginile făcute publice i-au stârnit pe fani: ”Nu mai ești tu!”

Loredana Groza este, fără îndoială, una dintre cele mai apreciate artiste de la noi. Artista în vârstă de 50 de ani se mândrește cu o carieră de peste două decenii în muzică, însă în ultima perioadă ea reușește să stârnească controverse din cauza aspectului fizic.

Smiley și Gina Pistol

Gina Pistol, mărturisiri emoționante după ce a devenit mamă: ”Abia acum am înțeles ce e iubirea!”

A trecut mai bine de o săptămână de zile de când Gina Pistol a devenit mamă pentru prima oară, iar acum prezentatoarea TV a făcut public un mesaj emționant, ce a făcut furori printre fani.

Cleopatra Stratan

Cleopatra Stratan, apariție neașteptată după ce a stârnit controverse pe internet: ”N-ar fi rău să te apuci de modeling!” Cum a pozat artista

A fost un sfârșit de săptămână încărcat pentru Cleopatra Stratan, care a filmat un nou videoclip. Ba mai mult, tânăra de doar 18 ani a făcut publice imagini inedite și a reușit să-și surprindă fanii.

Loredana Groza, clip nou - emoțiile

Loredana Groza, în centrul atenției după ce a lansat un nou clip. Fanii au reacționat imediat: ”Melodia e frumoasă, dar videoclipul...”

Loredana Groza s-a bucurat din plin de vacanța petrecută în Maldive, însă a profitat de această ocazie pentru a filma un nou clip, pe care l-a lansat de curând, însă, la o zi de la lansare, acesta a stârnit numeroase controverse printre fani.

Ruby, apariție într-o rochie super mulată

Ruby, într-o rochie neagră, ultra mulată. Artista i-a impresionat total pe fani: ”Ești atât de frumoasă!”

Una dintre cele mai apreciate artiste de la noi este, fără doar și poate, Ruby, care reușește să fie în centrul atenției prin aparițiile inedite.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda

Cleopatra Stratan și Edward Sanda, mai îndrăgostiți ca niciodată. Artista, cerută din nou de soție: ”Bineînțeles că am acceptat...a doua oară!”

Au trecut câteva luni de când Cleopatra Stratan și Edward Sanda s-au logodit, iar acum fiica lui Pavel Stratan a mărturisit că iubitul ei a cerut-o de soție din nou.

Claudia Pavel costum de baie

Claudia Pavel, în costum de baie, în Republica Dominicană. Cât de bine arată celebra artistă