Bucuresti | 102,8FM VENGER pana 4 cu VENGER NICOLE CHERRY - DIN CAUZA TA

190 articole scrise de Doina Bucur

Delia petitie

Delia, o nouă reacție după ce a fost pusă la zid că a cerut ajutor de la Guvern: Alți “nesimțiți” au semnat petiția!

Delia nu se lasă intimidată de valul de reacții negative după ce a semnat, alături de alți artiști din România, o petiție prin care cere ajutorul Guvernului în perioada pandemiei de coronavirus.

UK Television show GMTV celebrates 10th Birthday

Ce mai fac și cum arată acum gemenele de la Cheeky Girls: după faimă, au ajuns falimentare și anorexice

În urma cu 18 ani, gemenele Gabriela și Monica Irimia, cunoscute ca Cheeky Girls, luat cu asalt showbizul din Marea Britanie. Deși mulți au spus că muzica lor este efectiv de “neascultat”, fetele au ajuns pe primele locuri în topurile britanice. Cine nu a fredonat, măcar o dată, în glumă, Cheeky Song (Touch My Bum)? :)

Megan Fox

Cea mai sexy femeie din lume s-a mândrit cu noul iubit pe covorul roșu! Megan Fox și Machine Gun Kelly s-au sorbit din priviri

Deja ne-am obișnuit cu excentricul cuplu Megan Fox și Machine Gun Kelly, mai ales că cei doi nu sunt deloc reținuți în a-și exprima public sentimentele unul față de celălalt. Acum au avut și prima apariție oficială în calitate de cuplu, pe covorul roșu la American Music Awards.

andra maruta

Andra, nearanjată și necoafată, cu haine de casă. Ipostaza cu care și-a luat fanii prin surprindere

Andra le-a făcut o surpriză plăcută fanilor săi, pe care i-a surprins cu cele mai noi imagini postate pe Instastory. Naturalețea vedetei i-a fermecat pe fani, care au avut astfel prilejul să o vadă și în altă ipostază decât aranjată de pe scenă sau de la emisiuni.

The Pepsi Summer Kickoff Party with iHeartRadio

Unul dintre cei mai în vogă rapperi, în stare critică la spital din cauza Covid-19: Jeremih a fost ventilat la ATI

Jeremiah, în vârstă de 33 de ani, pe numele său real Jeremy Phillip Felton, se află “la Terapie Intensivă în stare critică", a declarat agentul său pentru publicația Variety. Sâmbătă, rapperul a fost internat într-o stare foarte gravă.

cu ce diete au slabit vedetele din romania

Campioane la slăbit în 2020: cu ce diete au scapăt de kilogramele în plus vedetele din România

Au suferit din cauza kilogramelor în plus, însă acum se mândresc cu siluetele lor. 2020 a fost anul în care Oana Roman, Gabriela Cristea și Oana Radu s-au ambiționat să topească acele kilograme care le dădeau bătăi de cap. Iată cu ce diete au slăbit vedetele din România:

femeia anului 2020 in muzica Cardi B

A fost anunțată “femeia anului 2020” de către Billboard, iar fanii sunt dezamăgiți. Ce i-a revoltat pe aceștia

Cu un singur hit lansat anul acesta, Cardi B a fost desemnată “femeia anului 2020” de către Billboard în cadrul evenimentului “Women in Music”.

vedete cu corpuri normale

Vedete cu corpuri “normale”. Celebritățile care refuză să slăbească să se încadreze în tiparele de frumusețe de la Hollywood

Deși în showbizul internațional să ai un “corp perfect” este un atu, dar cel mai adesea o obligație, sunt vedete care nu vor să intre neapărat în timparele impuse de Hollywood.

The 2019 Met Gala Celebrating Camp: Notes on Fashion - Arrivals

Harry Styles a pozat în rochie pentru Vogue și a stârnit revolta pe internet: “Aduceți bărbații adevărați înapoi!”

Harry Styles a intrat în istorie cu apariția sa pe coperta Vogue. Cântărețul britanic în vârstă de 26 de ani este primul bărbat care apare singur pe coperta celebrei reviste, în 127 de ani de existență.