Bucuresti | 102,8FM VENGER pana 4 cu VENGER THE MOTANS - INAPOI IN VIITOR

190 articole scrise de Doina Bucur

ronan 23

Decizie radicală luată de unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți: a recurs la vasectomie după ce a făcut 5 copii

La 43 de ani, Ronan Keating se poate considera un om împlinit. Este realizat din punct de vedere profesional și se mândrește cu una dintre cele mai frumoase familii din showbiz.

Red Bull x Mangrove Truck At Notting Hill Carnival

A venit pe covorul roșu acoperită doar de … frunze! Modelul Victoria’s Secret care a atras toate privirile cu look-ul său îndrăzneț

Are un corp perfect și este conștientă de lucrul acesta! Leomie Anderson și-a etalat trupul la MOBO (Music of Black Origin) Awards într-o salopetă transparenta, fiind acoperită practic doar de câteva frunze strategic plasate.

nick de la n d

Nick, fost N&D, transformat total. Cum arată acum și cât de frumoasă este fiica lui de 14 ani

La începutul anilor 2000, trupa N&D făcea legea în muzica românească. Hit după hit - așa o țineau Nick și Delia, care formau cel mai tare duo din perioada respectivă.

trupa spicy

O mai ții minte pe colega Laviniei Pîrva de la Spicy? Ce face și cum arata acum Doinița, devenită mămică a trei copii

“Mi-e frică, mi-e frică să dorm singurică” - este refrenul de care nu mai scăpam la începutul anilor 2000, atunci când trupa Spicy făcea furori pe scenele din România.

kim kardashian

Cum arată corpul imposibil al lui Kim Kardashian într-un costum de baie cu două măsuri mai mic. Imaginile fac furori printre fani

În familia Kardashian pandemia de coronavirus pare că nici nu există. Celebrele surori o țin din vacanță în vacanță.

shakira1213

Shakira, posesoarea unui corp perfect. În ce ținute sumare și-a etalat formele în noul clip

Fanii Shakirei sunt în al nouălea cer: după o pauză destul de lungă, vedeta lor preferată a lansat un nou clip. Cântăreața columbiană face furori cu outfiturile sale sexy în clipul piesei “Girl like me”, interpretată alături de trupa Black Eyed Peas.

cleopatra stratan

Cleopatra Stratan, copia Selenei Gomez în cea mai recenta imagine, cu un look de Hollywood: “Doamne, ce frumoasă ești!”

Cleopatra Stratan și-a impresionat fanii de pe rețelele de socializare cu cea mai recentă fotografie postata. Cântăreața arată ca o adevărată divă de la Hollywood îmbrăcată într-o rochie roșie seducătoare.

axl rose

În anii ’90 era considerat unul dintre cei mai sexy rockeri din lume. Cum arată Axl Rose la 58 de ani

Guns N’ Roses tocmai se pregăteau de un mare turneu în America de Nord înainte să înceapă pandemia de coronaviurus. Deși trupa nu a mai scos nimic notabil de ani de zile, fanii lor au rămas fideli, iar Axl Rose și Slash au reușit să umple stadioane și în 2019.

Archives - Concert de Laura Pausini

E considerată una dintre cele mai frumoase italience din toate timpurile. Cum arată la 46 de ani Laura Pausini

În 1994 Laura Pausini se remarca la festivalul de la San Remo, iar piesa ei “Strani amori” ajungea hit în toată Europa. Și iată că 26 de ani mai târziu, Laura Pausini rămâne una dintre cele mai apreciate artiste italiene.