Bucuresti | 102,8FM SEARA dupa 7 cu FERE TIFFANY ARIS - LOVE ON THE LINE

190 articole scrise de Doina Bucur

madonna 124

Madonna, selfie în lenjerie intimă la 62 de ani: plină de urme de ventuze și o cicatrice suspectă

La 62 de ani, Madonna pur și simplu refuză să îmbătrânească! Cântăreața este dispusă să încerce toate metodele de înfrumusețare și întinerire pentru a-și menține look-ul fresh pentru cât mai mult timp. Până acum, se pare că îi reușește destul de bine.

LOR

Loredana, în cea mai decoltată rochie posibilă. Reacția fanilor este pe măsură: “Ai exagerat!”

Loredana și-a obișnuit fanii cu aparițiile sale ultra sexy din ultimul an, însă de data aceasta o parte din ei au fost luați prin surprindere.

bjork (1)

Cum arată la 55 de ani controversata cântăreață islandeză Bjork. În urmă cu 19 ani șoca cu rochia-lebădă la premiile Oscar

La sfârșitul anilor ’90, dar și după 2000, Bjork făcea senzație în topurile europene cu muzica sa total diferită de ce era atunci pe piață. A vândut zeci de milioane de albume în întreaga lume și piesele sale au fost pe primele locuri în topurile de specialitate.

fiica nico

Fiica lui Nico se mândrește cu un abdomen cu pătrățele. Imaginile sexy care fac furori pe internet

Nico este una dintre cele mai mândre mămici din showbizul românesc: cântăreața are o fiică superbă, care și-a făcut o mulțime de fani în urma aparițiilor sale la tv.

CLEOPATRA 124

Cleopatra Stratan a aprins imaginația fanilor într-un corset negru de piele. Ce le-a răspuns fanilor care au întrebat-o despre “sarcină”

“Ești superbă!”, așa au reacționat fanii la cea mai recentă ședință foto postată de Cleopatra Stratan pe Instagram.

SHAKIRAA

Shakira, în cea mai sexy ținută de anul asta: cum arată într-o rochie aurie ultra scurtă și cu spatele gol

Nu este niciun dubiu că Shakira este una dintre cele mai sexy femei de pe planetă, iar ultima ei apariție de pe rețelele de socializare vine să confirme acest lucru.

ANTONIA 124

Antonia, fotografie incendiară din dormitor: ipostaza provocatoare în care s-a lăsat pozată vedeta

Mulți spun despre ea că este cea mai sexy vedetă din România, iar una dintre cele mai recente imagini postate de Antonia vine să confirme acest lucru :)

HAILEY

Soția lui Justin Bieber, apariție spectaculoasă în bikini. Hailey Bieber, posesoarea unui corp perfect

Lui Justin Bieber nu îi merge prea rău în carantină, dacă e să ne luăm după pozele pe care le postează pe Instagram. Nici nu are cum, având în vedere că are alături de el una dintre cele mai sexy femei de pe planetă.

Inna d

Mesajul Innei pentru fostul ei iubit. Ce i-a transmis artista bărbatului pe care l-a iubit timp de 10 ani

În prezent, Inna trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Deliric, însă nu l-a uitat pe cel care i-a fost iubit timp de 10 ani… dar nu numai atât.