Bucuresti | 102,8FM LIZA si IONUT de la 10 cu LIZA si IONUT ADI ISTRATE - REGRETI (M2)

190 articole scrise de Doina Bucur

andra

Andra, decolteu irezistibil într-o ținută care i-a surprins pe fani: “Ești perfectă!”

Andra a primit sute de complimente după ultima postare de pe rețelele de socializare. Cântăreața și-a impresionat fanii cu o ținută sexy și elegantă în același timp.

rihanna1

Rihanna, apariție rară în public în timpul pandemiei de coronavirus. Ce schimbare de look și-a făcut

Rihanna a fost extrem de discretă în timpul pandemiei de coronavirus: a postat rar pe rețelele de socializare, iar atunci când a făcut-o, a postat în scopuri comerciale.

Eurovision Song Contest 2015 - Unser Song fuer Oesterreich Finals

Conchita Wurst, total schimbată: a renunțat la rochii și la părul lung. Cum arată acum câștigătorul de la Eurovision cu un look natural

De când cu pandemia de coronavirus, Conchita Wurst nu a mai avut șansa să își etaleze rochiile spectaculoase pe scenă.

Cum arată chelnerița care l-a făcut pe Zac Efron să părăsească America pentru Australia

campanie SOS

Apel pentru sprijinirea copiilor cei mai afectați de pandemie

sora miley noah cyrus

Sora lui Miley Cyrus s-a transformat dintr-o puștoaică timidă într-o tânără sexy. La 20 de ani, Noah e chiar mai îndrăzneață decât Miley

Noah Cyrus nu mai este puștoaica timidă din urmă cu câțiva ani. Sora mai mica a lui Miley Cyrus s-a transformat într-o tânără atrăgătoare, chiar mai dezinhibată decât sora ei.

ANTONIA

“Ești de pe altă planetă!” Fanii fermecați de ultimul look al Antoniei. Cum s-a lăsat filmată vedeta

“Regina frumuseții” - aceasta a fost concluzia fanilor, care au urmărit ultimul clip postat de Antonia pe rețelele de socializare.

ANDRA SI MARUTA

Andra: “Cătălin nu a crezut în relația noastră, am umblat după el o grămadă”. Cum i s-a părut Măruță la primele întâlniri

Andra și Cătălin Măruță au vorbit despre primele lor întâlniri într-un live pe pagina de Instagram a UTV. Cântăreața a dezvăluit că actualul ei soț nu a crezut în relația lor. “Mama, ce puștoaică! Credeam că vrea toată ziua în cluburi și discoteci”, a spus și Măruță despre Andra.

tarkan 1

Cum arată Tarkan la 48 de ani, cântărețul turc cu ochi albaștri care făcea furori în urmă cu 20 de ani

Tarkan este unul dintre puținii artiști europeni care au reușit să aibă succes pe plan intrenational fără să cânte în engleză. În anii ’90, cântărețul turc făcea senzație în topurile din întreaga lume cu "Şımarık" sau Kiss Kiss.