Bucuresti | 102,8FM PROFM by night cu VENGER ADI ISTRATE - REGRETI (M2)

190 articole scrise de Doina Bucur

iggy azalea

S-a despărțit de tatăl copilului la 6 luni după ce a născut în secret: “Îmi cresc fiul singură”. Decizia luată de Iggy Azalea

În vară, Iggy Azalea își surprindea fanii cu anunțul că a dat naștere unui băiețel, deși nimeni nu știa că era însărcinată. Acum, rapperița australiană a anunțat pe rețelele de socializare despărțirea de tatăl copilului, rapperul Playboi Carti, în vârstă de 24 de ani, cu 6 ani mai tânăr că ea.

ruby

"Casă de piatră!" Ruby, în rochie de mireasă. Imaginile care au creat confuzie printre fani

Cel mai recent filmulet postat de Ruby pe rețelele de socializare a creat confuzie printre fani: vedeta apare în rochie de mireasă, iar la descriere dă de înțeles că ar fi spus “da” la o cerere în căsătorie.

INNA

Inna, cea mai îndrăzneață poză de anul ăsta! Ce i-au comentat vedetele din România când au văzut-o așa: “Am dat like de două ori!”

Într-un sfert de oră Inna a primit 25.000 de like-uri pentru o fotografie. Dar nu orice fotografie, ci cea mai îndrăzneață de anul acesta!

shakira gerard pique

Shakira, mai în formă ca la 20 de ani! Vedeta, surprinsă la piscină într-o ipostază de admirat

Shakira este mai în formă ca niciodată și toată planeta a aflat lucrul asta la începutul anului, la prestația fabuloasă de la Super Bowl, alături de Jennifer Lopez.

andra barcelona

Andra, look spectaculos în noul clip. Cum arată într-o rochie decoltată și ultra scurtă, cu paiete

Andra, Dony și Matteo au lansat clipul piesei “Barcelona”, iar fanii au fost încântați să o admire pe artistă cu două look-uri sexy. Cântăreața apare într-o rochie animal print și în alta și mai îndrăzneață mov, ultra decoltată și scurtă.

madalina ghenea1

Mădălina Ghenea, în ipostaze nemaivăzute până acum: cum s-a filmat actrița

Nu este o întâmplare că Mădălina Ghenea arată atât de bine întotdeauna. Actrița are câteva ritualuri de înfrumusețare care o ajută să bifeze mereu apariții perfecte pe covorul roșu.

Evidentiary Hearing In The Michael Jackson Case

Cum arată Janet Jackson la 54 de ani. Sora lui Michael și-a uimit fanii când a devenit mămică la 50 de ani

De-a lungul carierei sale, Janet Jackson și-a uimit fanii cu sute de schimbări de look. Sora mai mică a lui Michael Jackson a impresionat întotdeauna atât cu frumusețea ei, cât și cu vocea sa superbă și mișcările impresionante de dans.

lorena buble

Sora mai mică a Lidiei Buble fascinează atât cu frumusețea, cât și cu glasul ei divin. Fanii, impresionați de talentul ei

Frumusețea surorilor Buble este deja... legendară în showbizul romanesc. Cele cinci surori Buble impresionează atât cu felul în care arată, cât și cu talentul lor.

antonia

Cum face Antonia... „curățenie” în casă :) Imaginea care i-a intrigat pe fani

Antonia nu încetează să își surprindă fanii de pe rețelele de socializare. Într-o perioadă în care se fac speculații legate de o patra sarcina, vedeta a pozat într-o pereche de pantaloni extrem de scurți și sutien... Deși presa tabloidă susține că i-a fotografiat „burtica”, în imaginile postate de cântăreață abdomenul ei este perfect plat.