Bucuresti | 102,8FM FAST BOY - FORGET YOU

190 articole scrise de Doina Bucur

anna lesko

Anna Lesko, irezistibilă la filmările noului ei clip. Cântăreața, surprinsă în cele mai provocatoare ținute

Anna Lesko le pregătește o surpriză fanilor săi: cântăreața urmează să lanseze un nou clip, iar în weekend a postat câteva imagini “fierbinți” de pe platourile de filmare.

loredana groza

Loredana Groza nu încetează să își uimească fanii. În vârstă de 50 de ani, artista le face concurență “îngerașilor” Victoria’s Secret.

Îmbrăcată într-un body sexy, decoltat, încălțată cu o pereche de cizme înalte, cu aripi de îngeraș, Loredana ne duce cu gândul la celebrele defilări de lenjerie intimă Victoria’s Secret.

EXCLUSIVE: * PREMIUM RATES* Demi Lovato giggles in the back seat of a SUV with Bella Thorns Ex Mod Sun, The pair stopped at In-and-Out before heading to the market

Demi Lovato, surprinsă în compania unui nou bărbat, la doar o luna după ce și-a părăsit logodnicul

În urmă cu două luni, Demi Lovato părea cea mai îndrăgostită și fericită persoană din lume. Știrea cu logodna ei a făcut înconjurul lumii, așa că fanii au fost șocați să afle, luna trecută, că Demi l-a părăsit pe Max Ehrich, cântăreț și actor.

selma blair (1)

Anul trecut mergea în cârje, acum pozează încrezătoare în costum de baie. Selma Blair, recuperare uimitoare

În 2018, Selma Blair primea un diagnostic crunt: ceea ce credea că e o problemă de sănătate minoră era, de fapt, o scleroză multiplă. De atunci, a fost o luptă continuă pentru vedetă și se pare că a ieșit învingătoare.

antonia sarcina

“Ești însărcinată?” Ce le-a răspuns Antonia fanilor! În ce ipostază seducătoare s-a filmat vedeta

Antonia a răspuns câtorva curiozități ale fanilor pe pagina sa de Instagram. Cum cel mai nou zvon este cel legat de o a patra sarcină, evident fanii au întrebat-o dacă este adevărat.

mc gregor

Cum va arăta yachtul-bijuterie de 3 milioane de euro al lui Conor McGregor, fabricat în ediție limitată

Legenda UFC Conor McGregor și-a făcut un super cadou: luptătorul se mândrește acum cu un yacht de lux Lamborghini, în valoare de 3 milioane de euro. Deocamdată doar teoretic, pentru că practic acesta nu a fost fabricat :)

oana radu

“Sunt din ce în ce mai slabă!”. Cum arată Oana Radu după ce a slăbit de la 104 kg

Oana Radu a trecut prin schimbări dramatice în ultimii ani, însă în prezent pare mulțumită de felul în care arată. De la peste suta de kilograme a ajuns din nou la o siluetă de vis.

antonia loredana1

“Pentru un moment am crezut că ești Antonia!” Loredana, într-o apariție care i-a intrigat pe fani

Loredana Groza nu încetează să își uimească fanii cu look-ul său mereu fresh, reinventat. Cântăreața arată spectaculos, iar fanii i-au făcut o mulțime de complimente.

ANTONIA1

Antonia, trup sculptat la sală. Cum arată vedeta în costum de fitness

Într-adevăr, Antonia are gene bune și a moștenit frumusețea de la mama sa, însă și lucrează intens pentru a-și menține formele seducătoare. Cântăreața este nelipsită de la sala de fitness și postează adesea imagini de la work-out-urile sale.