Bucuresti | 102,8FM LIZA si IONUT de la 10 cu LIZA si IONUT CALUM SCOTT - AT YOUR WORST

190 articole scrise de Doina Bucur

jorge si sotia ramona 11211a

Soția lui Jorge, spectaculos de atrăgătoare: e cu 9 ani mai mare ca el, dar nu își arată vârsta. Ce i-a transmis artistul de ziua ei

Jorge, 38 de ani, și-a găsit liniștea în brațele celei de-a doua soții și pare mai fericit la niciodată. Artistul este căsătorit de 7 ani cu Ramona, iar împreună au un băiețel. Fiecare dintre cei doi mai are câte un copil dintr-o căsnicie anterioară.

latoya jackson

Cum arată la 64 de ani LaToya Jackson, “oaia neagră” din familia Jackson. A suferit o viață de umilințe

La fel de talentată ca și ceilalți membri ai familiei Jackson, Latoya Jackson ar fi putut avea ocazia să își întreacă fratele Michael în celebritate. Însă niște alegeri greșite în viață i-au distrus cariera și reputația.

Cool As Ice

Cum arată la 53 de ani rapperul Vanilla Ice, după dependența de droguri, o încercare de sinucidere și nenumărate arestări

În anii ’90, Vanilla Ice, pe numele său real Robert Matthew Van Winkle , făcea furori în topurile internaționale cu piesa fenomen Ice Ice Baby. La 53 de ani, Vanilla Ice nu mai este în industria muzicală, însă este o prezență constantă la tv. De ani buni, acesta s-a reprofilat și este specialist în reamenajarea de case - are propria emisiune cu care face super rating la tv.

*PREMIUM-EXCLUSIVE* Bebe Rexha shows off her curves in a red bikini while soaking up the sun in Cabo

A fost catalogată drept “grăsuța din showbiz”, dar ea nu are nicio inhibiție. Bebe Rexha își etalează formele sexy la plajă

La 31 de ani, Bebe Rexha este una dintre cele mai admirate și talentate artiste ale momentului. Cântăreața nu vrea să se alinieze la standardele de frumusețe impuse de showbizul internațional și dovedește că poți fi atrăgătoare indiferent de numărul de kilograme pe care îl arată cântarul.

delia

Imagini rare cu Delia și mama ei, în adolescență. Cât de frumoasă era Gina Matache atunci când era elevă de liceu

Cuprinsă de nostalgie, Delia a postat și câteva imagini cu mama sa, iar fanii i-au lăudat frumusețea. Aceștia i-au spus că seamănă în egală măsură atât cu mama sa, cât și cu tatăl. “Ești o combinație perfectă între cei doi”, a remarcat o admiratoare.

anna lesko

Anna Lesko, acoperită doar de un prosop în cel mai sexy pictorial de toamna asta. Cum au reacționat fanii

Anna Lesko le-a făcut o surpriză fanilor săi de pe rețelele de socializare și a postat cea mai sexy imagine de toamna asta. Cântăreața a realizat un pictorial pe malul unui lac, așezată pe un șezlong și acoperită doar de un prosop.

antonia a

Antonia, “înfricoșător” de sexy cu machiaj de Halloween. Fanii, încântați de look-ul vedetei

Antonia arată “înfricoșător” de provocator în cele mai noi imagini postate pe rețelele de socializare: artista și-a încântat fanii cu un look scary de Halloween.

taylor momsen gossip girl

De la puștoaica inocentă din Gossip Girl la femeia rebelă și sexy de azi. Cum arată acum rockerița Taylor Momsen

Deși este în lumina reflectoarelor încă din copilărie, Tyalor Momsen a ajuns cu adevărat celebră după ce a apărut în rolul lui Jenny Humphrey din Gossip Girl.

12/8/97 Las Vegas, NV. The Backstreet Boys at the 1997 Billboard Music Awards.

Cum arată Nick Carter de la Backstreet Boys la 40 de ani, după lupta de o viață cu drogurile și alcoolul

În anii ’90 toate puștoaicele visau la el și aveau camerele pline cu postere cu Backstreet Boys și Nick Carter. La 40 de ani, idolul adolescentelor rămâne în continuare unul dintre cei mai atrăgători artiști din muzica internațională.