Bucuresti | 102,8FM LIZA si IONUT de la 10 cu LIZA si IONUT ANDIA - DE LA DELA (ID PROFM)

190 articole scrise de Doina Bucur

2010 FIFA World Cup Kick-off Celebration Concert

Shakira și-a etalat formele sexy într-un body minuscul. Dovada că la 43 de ani arată mai bine că niciodată

“Ești divină”, așa au reacționat fanii la cea mai recentă imagine postată de Shakira pe Instagram. Cântăreața apare într-un body minuscul, care îi pune perfect posteriorul în valoare.

MAMA DAN BALAN 1

Mama lui Dan Bălan, siluetă impresionantă la 62 de ani. Cât de bine arată “tanti Ludmila” într-o rochie mini și decoltată

Mama lui Dan Bălan continuă să facă furori și la 62 de ani. “Tanti Ludmila”, așa cum este cunoscută în Republica Moldova, unde prezintă o emisiune tv pentru copii, este la fel de prezentă în showbizul autohton și impresionează cu forma sa fizică excepțională.

Catalina Toma 1AS

În urmă cu 20 de ani “rupea” topurile cu BUG Mafia. Cum arată și ce face Cătălina Toma după ce a părăsit România

Cu siguranță ați fredonat și voi, măcar o dată, refrenul piesei “Poveste fără sfârșit”, care făcea furori la posturile de radio și în discoteci la finalul anilor ’90. BUG Mafia și Cătălina Toma și-au unit forțele pentru a crea una dintre cele mai apreciate piese hip hop românești din toate timpurile.

JORGE 1222

Jorge, despre băiețelul său care poartă rochițe și se joacă cu păpuși: “Îl susțin necondiționat, asta înseamnă iubirea”

Jorge a vorbit deschis cu fanii despre băiețelul său, David, după ce a primit mai multe mesaje de la fani care i-au sugerat să nu îl mai lase să se îmbrace cu rochițe și să se joace cu păpuși.

Cine este noul iubit celebru al Rihannei. Cu cine a fost surprinsă la o întâlnire romantică

Rihanna a fost surprinsă de paparazzi la o întâlnire cu un rapper celebru, despre care se spune că ar mai fi avut o aventură cu artista și în urmă cu câțiva ani.

Loredana Groza

Loredana, în cea mai sexy ținută de anul ăsta. Cum arată într-o pereche de pantaloni de piele minusculi

La 50 de ani, Loredana continuă să își uimească fanii cu forma sa fizica excepțională. Cântăreața a primit o mulțime de complimente de la fani, după ce a postat imagini într-o ținută sexy.

liviu varciu fiica 1

Cele mai frumoase fiice ale vedetelor din România. Dana Savuica are o fiică ce o întrece în frumusețe

Anii trec, iar ele cresc sub ochii noștri datorită celebrității părinților. Fetele vedetelor autohtone au fost în lumina reflectoarelor de la vârste fragede, iar acum multe dintre ele vor să se facă remarcate prin propriile lor pasiuni și realizări. Iată care sunt cele mai frumoase fiice ale vedetelor din România. 

vedete din romania cu coronavirus

Covid-19 nu ține cont de statutul nimănui. Vedete din România care au fost infectate cu coronavirus

Coronavirusul nu iartă pe nimeni, nici măcar pe staruri. Una câte una, vedetele din România au ieșit în față pentru a confirma că au prins virusul și pentru a împărtăși din experiențele lor cu fanii.

inna q1rewfd

Inna, filmată într-o ipostază incendiară: vedeta și-a etalat formele perfecte într-o ținută sumară

Inna le-a făcut o surpriză de proporții fanilor săi: a anunțat lansarea noului album, Heartbreaker, și cu ocazia asta a postat câteva imagini incendiare, pentru promovare. Cântăreața a publicat și un filmulet de la o ședință foto, în care apare într-o ipostază super sexy.