Bucuresti | 102,8FM PROFM by night cu VENGER DAN BALAN - ORIUNDE AI FI (NEW PW)

190 articole scrise de Doina Bucur

lana del rey

Una dintre cele mai apreciate cântărețe, de nerecunoscut. Cum arată acum Lana del Rey

Lana del Rey urmează să își lanseze în curând al șaptelea album din carieră, a cărei dată de apariție a tot fost amânată din cauza pandemiei de coronavirus.

FIICA LUI EMINEM

Fiica lui Eminem a împlinit 25 de ani și a sărbătorit printr-o ședință foto seducătoare. Cum arată Hailie Scott

Fiica lui Eminem este deja, de câțiva ani, o senzație a internetului. Deși nu a ajuns la faima tatălui său, Hailie face furori pe rețelele de socializare - este o tânără frumoasă și inteligenta, care știe să se facă plăcută.

jlo colaj

Jennifer Lopez, cea mai neinspirată apariție în public de anul acesta. Cum au fotografiat-o paparazzii

 La 51 de ani, Jennifer Lopez este o împătimită a fitnessului, iar lucrul acesta o ajută să aibă corpul pe care întotdeauna l-a visat. Este nelipsită de la sala, iar paparazzii o așteaptă la intrare zi de zi.

kourtney kardashian 4

Vedeta care se declară “autosexuală”. Ce înseamnă termenul care o definește pe sora mai mare a lui Kim Kardashian

Kourtney, sora mai mare a lui Kim Kardashian, și-a intrigat fanii după ce a declarant că este… “autosexuală”.

MARIUS MOGA

Marius Moga, poza rară cu soția lui. Cât de frumoasă este partenera lui discretă, Bianca Lăpuște

Marius Moga se mândrește cu una dintre cele mai frumoase soții din showbizul românesc. Aristul este căsătorit cu Bianca Lapuște, fost reporter de știri, care acum se dedică mai mult creșterii fetiței sale.

sandra izbasa

Cerută în căsătorie de Crăciun! Sandra Izbașa și-a emoționat fanii cu imagini de la logodna sa

Sandra Izbașa și-a surprins fanii în toamnă când a postat imagini cu noul său iubit - Răzvan Bănică, iar acum i-a mai luat încă o dată prin surprindere. Gimnasta a anunțat pe Instagram că a fost cerută de soție de iubitul ei.

sarah dumitrescu si anamaria prodan

Fiica cea mică a Anamariei Prodan, într-o ținută incendiară în ajunul Crăciunului. Cum a pozat Sarah

Nu degeaba Sarah Dumitrescu, fiica cea mică a Anamariei Prodan, este comparată cu surorile Kardashian. Tânăra impresionează pe rețelele de socializare cu ținutele sale provocatoare.

antonia silueta

Antonia, siluetă de vis: s-a filmat în oglindă în costum de baie ca să își arate trupul lucrat la sală

De cinci ani face sport constant, iar acest lucru este cât se poate de vizibil pe corpul ei. Inspirată și de iubitul ei, Alex Velea, Antonia a devenit și ea pasionată de fitness, iar acum se bucură de rezultatele muncii ei. Și odată cu ea și fanii de pe Instagram :)

madalina ghenea main

Mădălina Ghenea, întruchiparea perfecțiunii: s-a filmat în lenjerie intimă și a postat clipul pe Instagram. Apoi l-a șters :)

Mădălina Ghenea le-a făcut o surpriză fanilor săi pe de Instagram zilele trecute: aceasta și-a etalat silueta de vis într-un filmuleț pe care l-a postat în feed. Însă “minunea” nu a ținut mult – vedeta a șters la scurt timpul clipul care făcea furori printre fani.