Bucuresti | 102,8FM KAZKA - CRY

Una dintre cele mai apreciate cântărețe, de nerecunoscut. Cum arată acum Lana del Rey

lana del rey

Cântăreața însă își ține fanii la curent în legătură cu activitatea sa muzicală, dar nu numai, pe Instagram. Acolo admiratorii au văzut și explicația pentru care vedeta lor preferată poartă de câteva zile mâna în fașă. Paparazzii au tot surprins-o zilele acestea pe străzile din Los Angeles cu mâna imobilizată. Explicația? Lana a avut un accident de… patinaj.

În inaginile surprinse de paparazzi, Lana del Rey nu pare afectată de noua sa siluetă mai voluptoasa. În ciuda câtorva kilograme în plus, cântăreața nu se sfiește să poarte fuste mini sau pantaloni scurți, prin alegând haine care să mascheze faptul că s-a îngrășat.

Galerie foto

Fanii speculează că Lana del Rey s-a logodit

Fanii care o urmăresc atent pe rețelele de socializare au observat că Lana del Rey poartă pe deget un inel care pare a fi de logodnă. Aceasta are de câteva luni o relație cu muzicianul Clayton Johnson, pe care l-ar fi cunoscut pe un site de dating.

VEZI SI:  FIICA LUI EMINEM A ÎMPLINIT 25 DE ANI ȘI A SĂRBĂTORIT PRINTR-O ȘEDINȚĂ FOTO SEDUCĂTOARE. CUM ARATĂ HAILIE

Noul album Lana del Ray, la început de 2021

Zvonurile legate de cel de-al șaptelea album al Lanei del Ray i-au bucurat pe fani: aparent aceasta va lansa un nou single în ianuarie, implicit și noul album atât de mult așteptat.

Top citite
01 Lana Del Rey
Lana Del Rey, declarații după premiile Grammy, unde nu a câștigat niciun trofeu: „Nu am simțit niciun strop de emoție negativă!”
02 Lana Del Rey
Lana Del Rey, muza lui Kim Kardashian. A pozat în lenjerie, cu o atitudine jucăușă și senzuală, pentru colecția miliardarei
03 No Doubt
Gwen Stefani reunește trupa No Doubt pe scena de la Coachella. Ce alte nume mari vor concerta la festivalul din California
04 Lana Del Rey/ Profimedia
Lana Del Rey și iubitul ei, Evan Winiker, și-au dus relația la alt nivel. Detaliul care a dat-o de gol pe frumoasa cântăreață
05 Lana Del Rey/ Profimediat
Lana Del Rey a fost jefuită. Laptopul, camerele foto și hard disk-urile artistei au fost furate: „Nu mai las niciodată nimic în mașină”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
One Love Manchester Benefit Concert
Colaborare hot pentru coloana sonoră a noului film "Charlie's Angels": Ariana Grande, Miley Cyrus și Lana Del Rey. OFFICIAL VIDEO

Clipul pentru piesa semnata Ariana Grande, Miley Cyrus si Lana Del Rey, o colaborare pentru coloana sonora a noului film 'Charlie's Angels, “Don’t Call Me Angel”, este aici.

lana-del-rey-thom-yorke-header
Lana del Rey a fost dată în judecată de Radiohead! Este acuzată că a plagiat piesa "Creep"

Lana Del Rey a anunţat că grupul rock Radiohead a demarat un proces prin care solicită să fie recunoscut ca autor al unuia dintre cântecele sale, din cauza unor asemănări pe care le-ar avea cu unul dintre cele mai cunoscute single-uri din repertoriul grupului britanic, celebrul single "Creep".

lana del rey
Lana Del Rey - White Mustang (Official Video)

Lana Del Rey lansează piesă după piesă, toate de pe albumul ”Lust For Life”, și o face într-un mare fel, pentru că toate sună extraordinar de bine!

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Olivia Munn, dezvăluiri despre lupta cu cancerul în stadiul patru: „Această boală nu ține cont de cine ești, dacă ai copil sau nu!”
Olivia Munn, dezvăluiri despre lupta cu cancerul în stadiul patru: „Această boală nu ține cont de cine ești, dacă ai copil sau nu!”

Olivia Munn, dezvăluiri despre lupta cu cancerul în stadiul patru: „Această boală nu ține cont de cine ești, dacă ai copil sau nu!”

FILM NOW Ryan Reynolds, cuvinte emoționante pentru Michael J. Fox, care suferă de Parkinson: „El cade mult pentru că nu îi este frică să zboare”
Ryan Reynolds, cuvinte emoționante pentru Michael J. Fox, care suferă de Parkinson: „El cade mult pentru că nu îi este frică să zboare”

Ryan Reynolds, cuvinte emoționante pentru Michael J. Fox, care suferă de Parkinson: „El cade mult pentru că nu îi este frică să zboare”

DIGI WORLD Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a
Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie

Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie

DIGI ANIMAL WORLD Câinele din București care i-a emoționat pe internauți. Și-a așteptat răubdător stăpână în vârstă, în timp ce urca scările de la metro
Câinele din București care i-a emoționat pe internauți. Și-a așteptat răubdător stăpână în vârstă, în timp ce urca scările de la metro

Câinele din București care i-a emoționat pe internauți. Și-a așteptat răubdător stăpână în vârstă, în timp ce urca scările de la metro

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 Doi soți au renunțat la toată averea de 24 de milioane $ ca să se poată călugări și de-acum vor trăi doar din mila altora
Doi soți au renunțat la toată averea de 24 de milioane $ ca să se poată călugări și de-acum vor trăi doar din mila altora
DIGI SPORT FOTO Au apărut primele imagini: Ion Țiriac a primit ”bijuteria” după 5 ani! ”Nu întrebați cât costă, că e obscen”
FOTO Au apărut primele imagini: Ion Țiriac a primit ”bijuteria” după 5 ani! ”Nu întrebați cât costă, că e obscen”
DIGI FM Dorian Popa, întrebat dacă a înșelat-o pe Claudia, fosta lui iubită:
Dorian Popa, întrebat dacă a înșelat-o pe Claudia, fosta lui iubită: "Am greșit. Cred că este de ajuns să spun asta"