Bucuresti | 102,8FM LIZA si IONUT de la 10 cu LIZA si IONUT LIDIA BUBLE FEAT ADRIAN SINA - Noi simtim la fel

Cum arată Janet Jackson la 54 de ani. Sora lui Michael și-a uimit fanii când a devenit mămică la 50 de ani

Evidentiary Hearing In The Michael Jackson Case
Michael Jackson cu LaToya Jackson si Janet Jackson, 2005 GETTY IMAGES

Chiar și la 54 de ani, Janet Jackson a rămas la fel de activă pe plan profesional. În 2020, artista avea programat un turneu mondial, însă planurile ei au fost date peste cap de pandemia de coronavirus.

Acum are însă mai mult timp pentru fiul său. Janet și-a uimit fanii în urmă cu 4 ani, atunci când s-a aflat că a dat naștere unui băiețel. Aceasta a devenit mamă la 50 de ani. Janet s-a despărțit de tatăl copilului, multi-miliardarul din Quatar Wissam Al Mana, iar în 2019 s-a mutat în Londra cu cel mic.

Vedeta este activă pe rețelele de socializare și ține legătura cu fanii ei pe timpul pandemiei de coronavirus.

Galerie foto


Paparazzii au reușit să o surprindă în vară, pe străzile din Londra, cu codițe afro și îmbrăcată casual. De-a lungul timpului, vedeta a avut o mulțime de fluctuații de greutate: de la super fit și abdomen cu pătratele ajunsese să fie supraponderală.

 

Lucy Worsley Investighează este un documentar despre cele mai dramatice capitole ale istoriei britanice. Pe DIGI Wolrd și DIGI Online, azi de la 20:00.

Galerie foto

Top citite
01 Janet Jackson two hour documentary to premiere on Lifetime
Janet Jackson, siluetă ca trasă prin inel la împlinirea a 57 de ani. Sora lui Michael Jackson și-a impresionat prietenii virtuali
02 Janet Jackson Celebrates Park Theater Residency Debut With "Metamorphosis" After Party At On The Record
Janet, sora lui Michael Jackson, a găsit fericirea alături de fiul ei: „Pur și simplu iubesc să fiu mamă!”
03 Janet Jackson/ Profimedia
Janet Jackson seamănă din ce în ce mai mult cu fratele ei, regretatul Michael Jackson. Artista, surprinsă la un eveniment în Londra
04 Janet Jackson two hour documentary to premiere on Lifetime
13 ani de la moartea lui Michael Jackson. Imaginea postată pe internet de Janet Jackson a stârnit comentarii: ”Ne lipsește enorm!”
05 Janet Jackson
Janet Jackson nu știe când va lansa un nou album: ”Iubesc să fac muzică, dar acum jobul meu numărul unu este să fiu mamă!”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
2009 MTV Video Music Awards - Show
Primele imagini cu Janet Jackson în public, după aproape un an. Cum arată astăzi sora lui Michael Jackson

Janet Jackson a fost fotografiată în public pentru prima oară după aproape un an. Artista în vârstă de 55 de ani a fost surprinsă ieșind dintr-o florărie din Londra. Sora regretatului Michael a mers la cumpărături în metropola engleză. 

Janet Jackson și Justin Timberlake
Cum este acum relația dintre Janet Jackson și Justin Timberlake, la aproape 18 ani de la incidentul care a lăsat-o dezgolită pe solistă

Într-un documentar ce vizează viața sa privată, Janet Jackson a vorbit, printre altele, și despre episodul de la Super Bowl 2004, când Justin Timberlake i-a dezvelit accidental un sân în faţa a milioane de telespectatori.

Janet Jackson
Janet Jackson, afectată de ”atacurile crude” ale lui Michael Jackson, din cauza kilogramelor în plus: ”Mă numea porc!”

Janet Jackson a vorbit despre fratele ei, regretatul Michael Jackson, dezvăluind că acesta a criticat-o mult timp din cauza greutății sale, numind-o ”porc” sau ”vacă”.

WTFun
dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

raluka
Raluka, sinceră despre preferințele ei în materie de bărbați: "Îmi trebuie mult mai în vârstă". Actualul iubit e cu 20 de ani mai mare

Raluka nu s-a arătat niciodată prea deschisă să vorbească despre viața ei personală, iar pe iubiți i-a ținut cât mai departe de ochii curioșilor. Iată că la What The Fun, la PROFM, unde a venit alături de Connect-R pentru a-și cânta live noua colaborare de succes, "Lasă-mă să te...", solista a făcut câteva declarații despre cel care îi este partener de viață, mărturisind și preferința ei pentru bărbații mai în vârstă.

Partenerii noștri
PE ROZ
"Asta nu e Kate! Nu ar căra sacoșe după operație" VIDEO Val de reacții după ce prințesa de Wales a fost filmată la piață cu soțul ei

"Asta nu e Kate! Nu ar căra sacoșe după operație" VIDEO Val de reacții după ce prințesa de Wales a fost filmată la piață cu soțul ei

FILM NOW Cine este actorul dorit pentru a fi următorul James Bond. „Oferta oficială este pe masă”
Cine este actorul dorit pentru a fi următorul James Bond. „Oferta oficială este pe masă”

Cine este actorul dorit pentru a fi următorul James Bond. „Oferta oficială este pe masă”

DIGI WORLD VIDEO Momentul în care un polițist furios le ține o lecție unor turiste care râdeau de un străjer din Garda Regală:
VIDEO Momentul în care un polițist furios le ține o lecție unor turiste care râdeau de un străjer din Garda Regală: "Își servește țara, nu e aici pentru a fi ridiculizat"

VIDEO Momentul în care un polițist furios le ține o lecție unor turiste care râdeau de un străjer din Garda Regală: "Își servește țara, nu e aici pentru a fi ridiculizat"

DIGI ANIMAL WORLD Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat
Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat

Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat

DIGI LIFE Topul celor mai poluate oraşe din lume. Pe ce loc se află București
Topul celor mai poluate oraşe din lume. Pe ce loc se află București
DIGI24 Unul dintre polițiștii care l-au căutat pe copilul de 2 din Botoșani a povestit momentul în care l-au găsit: Am rămas foarte surprinș
Unul dintre polițiștii care l-au căutat pe copilul de 2 din Botoșani a povestit momentul în care l-au găsit: Am rămas foarte surprinș
DIGI SPORT Dramă uriașă la Miami Open: Konstantin Koltsov, partenerul Arynei Sabalenka, a încetat din viață
Dramă uriașă la Miami Open: Konstantin Koltsov, partenerul Arynei Sabalenka, a încetat din viață
DIGI FM Misterul morţii avocatei Monica Cioată, dezlegat după 3 ani
Misterul morţii avocatei Monica Cioată, dezlegat după 3 ani