Bucuresti | 102,8FM OPEN WeekEnd cu FLORIN GOLDIC LOI - GOLD

“Ești de pe altă planetă!” Fanii fermecați de ultimul look al Antoniei. Cum s-a lăsat filmată vedeta

ANTONIA

Cu un machiaj absolut spectaculos, un trandafir tatuat pe gât, o privire seducătoare și o atitudine sexy, Antonia și-a impresionat încă o dată fanii. Aceasta a lăsat să se înțeleagă că lucrează la un nou proiect, dar nu a dat detalii, făcându-i pe fani să creadă că este vorba despre un videoclip.

 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

“Splendidă, că de obicei”, i-au spus admiratorii. Și mama Antoniei a fost impresionată de look-ul ei spectaculos: “Aiii mamacita!”, i-a comentat aceasta.

Mama a trei copii, Antonia arată din ce în ce mai bine. La 31 de ani, artista este încântată de corpul sau după trei nașteri.
“31 de ani și 3 copii mai târziu… mă simt mai bine că niciodată în corpul meu. Am învățat să îmi iubesc corpul și când arată bine, și când arată rău. Viața e un întreg proces și mereu trecem prin schimbări, trebuie să le acceptam, să mergem mai departe și să facem totul cât de bine putem. Să fiu în formă și sănătoasă – asta mă face pe mine fericită. Pot spune că principala mea motivație sunt copiii și bărbatul meu”, le-a mărturisit de curând Antonia fanilor de pe Instagram.

VEZI SI: SOȚIA LUI JORGE, SPECTACULOS DE ATRĂGĂTOARE: E CU 9 ANI MAI MARE CA EL, DAR NU ÎȘI ARATĂ VÂRSTA.

De curand, Antonia a răspuns câtorva curiozități ale fanilor pe pagina sa de Instagram. Cum cel mai nou zvon este cel legat de o a patra sarcină, evident fanii au întrebat-o dacă este adevărat.

Galerie foto

SURSA FOTO: INSTAGRAM

VEZI SI: CUM ARATĂ TARKAN LA 48 DE ANI, CÂNTĂREȚUL TURC CU OCHI ALBAȘTRI CARE FĂCEA FURORI ÎN URMĂ CU 20 DE ANI


“Ești însărcinată?” - a fost întrebarea unui fan. Însă Antonia nu i-a lămurit și a dat un răspuns vag, mai mult în glumă: “Yes? No? Maybe?” /Da/Nu/Poate.

Însă într-un alt story postat de vedetă pe pagina să nu se observă nicio burtică. Vedeta s-a filmat în lenjerie intimă și a răspuns la întrebarea unui fan, care era curios să afle de câți ani merge la sală. Antonia spune că de 5 ani face sport. Iar rezultatele sunt uimitoare. În imagini se poate vedea că artista are un corp super tonifiat.

VEZI SI: ANDRA: “CĂTĂLIN NU A CREZUT ÎN RELAȚIA NOASTRĂ, AM UMBLAT DUPĂ EL O GRĂMADĂ”

Top citite
01 Cristina Ștefania/ Foto: Instagram
Cristina Ștefania, într-un top care a lăsat la vedere mai mult decât trebuia: „Câți dintre voi ați dat zoom?”
02 antonia (3)
Antonia și Alex Velea, escapadă în Dubai. Solista a lucrat la bronzul ciocolatiu, pe marginea piscinei, într-un costum de baie auriu
03 Mădălina Ghenea/ Foto: Instagram
Mădălina Ghenea, surprinsă în timp ce făcea duș în largul mării, pe o ambarcațiune: „Acum știm cum fac duș zeițele!”
04 delia
Cum ar arăta Delia dacă ar fi bărbat. Artista s-a jucat cu inteligența artificială și a creat isterie în online: „Ai înnebunit de tot”
05 antonia-alex-velea
Antonia, în rochie de mireasă în cel mai nou videoclip, alături de Alex Velea. Fanii au reacționat: „Cea mai frumoasă femeie!”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Antonia/ Foto: Instagram
Antonia, comparată cu Selena Gomez pe rețelele de socializare. Cum au reacționat fanii la cele mai recente fotografii

Antonia a uimit din nou cu o serie de fotografii publicate pe contul său de Instagram. Artista în vârstă de 34 de ani a realizat o ședință foto provocatoare, în ciuda faptului că a recunoscut că nu este mulțumită de silueta sa. 

Cristina Ștefania/ Foto: Instagram
Cristina Ștefania știe cum să-și pună silueta în evidență. Artista s-a pozat într-un top minuscul, cu abdomenul la vedere

Cristina Ștefania a bifat încă o apariție îndrăzneață pe contul său de Instagram. Logodnica lui Speak a făcut furori într-un top minuscul, care i-a lăsat abdomenul plat la vedere. 

Antonia/ Foto: Instagram
Antonia, provocatoare într-un top alb, decoltat. Artista a pozat senzual pe covor, în ciuda criticilor primite de la fani

Antonia nu pune la suflet criticile primite de la urmăritorii din mediul online. Artista știe că nu poate să fie pe placul tuturor, astfel că se fotografiază și postează tot ceea ce își dorește, în ciuda comentariilor negative primite pe contul său de Instagram. 

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Ce a postat Alina Sorescu pe Instagram în ziua în care Alexandru Ciucu a fost surprins cu o altă femeie. Fanii: Ești cea mai frumoasă
Ce a postat Alina Sorescu pe Instagram în ziua în care Alexandru Ciucu a fost surprins cu o altă femeie. Fanii: Ești cea mai frumoasă

Ce a postat Alina Sorescu pe Instagram în ziua în care Alexandru Ciucu a fost surprins cu o altă femeie. Fanii: Ești cea mai frumoasă

FILM NOW Nicole Kidman, dezvăluiri rare despre căsnicia cu Keith Urban: „Sunt atât de norocoasă!” Cei doi sunt căsătoriți de 19 ani
Nicole Kidman, dezvăluiri rare despre căsnicia cu Keith Urban: „Sunt atât de norocoasă!” Cei doi sunt căsătoriți de 19 ani

Nicole Kidman, dezvăluiri rare despre căsnicia cu Keith Urban: „Sunt atât de norocoasă!” Cei doi sunt căsătoriți de 19 ani

DIGI WORLD Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință
Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință

Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință

DIGI ANIMAL WORLD Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 Ce înseamnă ca Ucraina să piardă războiul cu Rusia. Trei scenarii
Ce înseamnă ca Ucraina să piardă războiul cu Rusia. Trei scenarii
DIGI SPORT Ion Țiriac și-a adus
Ion Țiriac și-a adus "Perla Coroanei" în țară: "E ceva unic!" Primele imagini și cât a plătit omul de afaceri
DIGI FM Un japonez dezvăluie prețurile șocante la alimente din România. Cât costă un coș de cumpărături în țară sa natală
Un japonez dezvăluie prețurile șocante la alimente din România. Cât costă un coș de cumpărături în țară sa natală