Bucuresti | 102,8FM EMAA - IN ALTE VIETI

Fiica lui Nico se mândrește cu un abdomen cu pătrățele. Imaginile sexy care fac furori pe internet

fiica nico

Cine este fiica lui Nico?

Alexandra Matei, fiica lui Nico, este o brunetă superbă în vârstă de 29 de ani, care s-a făcut remarcată în urma apariției în două emisiuni de tip reality show. Nici nu avea cum să rămână neobservată: fiica lui Nico este posesoarea unui corp perfect! La prima ei apariție tv, Alexandra era blondă și a atras o mulțime de atenție cu formele sale – a defilat în multe cadre în costum de baie.

VEZI SI: Dramele ascunse din spatele succesului: tulburări alimentare și probleme psihice grave. Prin ce calvar au trecut cele mai admirate cântărețe

Galerie foto

Pasionată de fitness, Alexandra Matei se mândrește cu abdomenul sau cu patretele pe rețelele de socializare. Bruneta postează o mulțime de imagini și filmulete de la sala de fitness, acolo unde muncește din greu pentru a-și menține formele perfecte.

VEZI SI: Cleopatra Stratan a aprins imaginația fanilor într-un corset negru de piele. Ce le-a răspuns fanilor care au întrebat-o despre “sarcină”

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

VEZI SI: Ele sunt "cele mai frumoase gemene din lume". Cum arată mama fetițelor care fac senzație pe internet cu frumusețea lor

Dacă aparițiile sale la tv sunt totuși destul de rare, Alexandra face furori pe rețelele de socializare, acolo unde este un mic influencer.

Nico a adus-o pe lume pe Alexandra când avea numai 20 de ani. “Deși mama arată că o soră, conflictele apar întotdeauna acolo unde este iubire adevărată. Într-adevăr, relația pe care o am cu mama este similară cu cea dintre două surori. Aș putea spune că îmi este cea mai bună prietenă cu care vorbesc deschis despre situațiile de viață”, spunea mai demult Alexandra pentru revista Viva.

VEZI SI: CELE MAI FRUMOASE FIICE ALE VEDETELOR DIN ROMÂNIA. DANA SAVUICA ARE O FIICĂ CE O ÎNTRECE ÎN FRUMUSEȚE

Top citite
01 Victor Cornea/ Foto: Captură video TikTok
Andreea Bălan, îndrăgostită lulea de Victor Cornea. Artista nu-l scapă din ochi pe tenismen de când s-a mutat la ea: „E ca-n filme”
02 andreea balan si victor cornea
Andreea Bălan, despre căsătoria cu Victor Cornea. Cum și-ar dori artista să arate nunta: „Aș vrea foarte restrâns”
03 andreea balan si victor cornea
Andreea Bălan și Victor Cornea au plecat din țară împreună cu fetițele: „Prima vacanță în 5”. Pe cine a mai luat artista cu ea
04 Andreea Bălan și George Burcea/ Foto: Instagram
Andreea Bălan și George Burcea, alături de fiicele lor în prima zi de școală: „Timpul trece, cu greșeli și cu lecții noi de viață”
05 alina sorescu
Alina Sorescu își va face Paștele departe de fiicele sale. Motivul pentru care artista a luat această decizie
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
liviu varciu fiica 1
Cele mai frumoase fiice ale vedetelor din România. Dana Savuica are o fiică ce o întrece în frumusețe

Anii trec, iar ele cresc sub ochii noștri datorită celebrității părinților. Fetele vedetelor autohtone au fost în lumina reflectoarelor de la vârste fragede, iar acum multe dintre ele vor să se facă remarcate prin propriile lor pasiuni și realizări. Iată care sunt cele mai frumoase fiice ale vedetelor din România. 

Cool As Ice
Cum arată la 53 de ani rapperul Vanilla Ice, după dependența de droguri, o încercare de sinucidere și nenumărate arestări

În anii ’90, Vanilla Ice, pe numele său real Robert Matthew Van Winkle , făcea furori în topurile internaționale cu piesa fenomen Ice Ice Baby. La 53 de ani, Vanilla Ice nu mai este în industria muzicală, însă este o prezență constantă la tv. De ani buni, acesta s-a reprofilat și este specialist în reamenajarea de case - are propria emisiune cu care face super rating la tv.

sophia-stallone-header
Fiicele lui Sylvester Stallone au făcut plajă în bikini şi şi-au făcut de cap pe un iaht în Sudul Franţei

Fiicele actorului Sylvester Stallone au fost împreună pe un iaht inchiriat. Acesta a acostat în sudul Franţei, iar Sophia, Sistine şi Scarlet Stallone au început imediat distracţia.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Prințul Harry ar urma să aibă o întâlnire cu tatăl lui, regele Charles. Un apropiat a rupt tăcerea: „Este foarte entuziasmat!”
Prințul Harry ar urma să aibă o întâlnire cu tatăl lui, regele Charles. Un apropiat a rupt tăcerea: „Este foarte entuziasmat!”

Prințul Harry ar urma să aibă o întâlnire cu tatăl lui, regele Charles. Un apropiat a rupt tăcerea: „Este foarte entuziasmat!”

FILM NOW Adevărul despre viața lui Johnny Depp, la aproape doi ani de la procesul cu Amber Heard: „Nu există animozități!”
Adevărul despre viața lui Johnny Depp, la aproape doi ani de la procesul cu Amber Heard: „Nu există animozități!”

Adevărul despre viața lui Johnny Depp, la aproape doi ani de la procesul cu Amber Heard: „Nu există animozități!”

DIGI WORLD O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?
O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

DIGI ANIMAL WORLD Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”
Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”

Loialitatea unui câine este uriașă chiar și când vine vorba de jucării, iar acest lucru este confirmat de un patruped care s-a trezit în miezul nopții ca să aibă grijă de lucrurile sale.

DIGI LIFE Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
DIGI24 Cine a ucis-o pe Karen în 1966? Misterul a fost elucidat abia acum, iar descoperirea a provocat stupoare
Cine a ucis-o pe Karen în 1966? Misterul a fost elucidat abia acum, iar descoperirea a provocat stupoare
DIGI SPORT A văzut cum a apărut în public la Miami și a întrebat-o direct: ”Ești bolnavă?”. Răspunsul dat imediat de model
A văzut cum a apărut în public la Miami și a întrebat-o direct: ”Ești bolnavă?”. Răspunsul dat imediat de model
DIGI FM Mihai Mărgineanu, șocat de ce a văzut în Vama Veche, în mini-vacanța de 1 Mai: „Voi știți ce mai fac copiii voștri?”
Mihai Mărgineanu, șocat de ce a văzut în Vama Veche, în mini-vacanța de 1 Mai: „Voi știți ce mai fac copiii voștri?”