Bucuresti | 102,8FM LIZA si IONUT de la 10 cu LIZA si IONUT YEARS & YEARS - 2015 - TAHE SHELTER

Vedete cu corpuri “normale”. Celebritățile care refuză să slăbească să se încadreze în tiparele de frumusețe de la Hollywood

vedete cu corpuri normale

Nu țin cure de slăbire drastice, au câteva kilograme în plus, chiar și celulită și sunculite, însă fanii le adoră așa cum sunt. Bebe Rexha, Cristina Aguilera sau Beyonce au refuzat “silueta zero” și se mândresc cu formele lor voluptoase.

Iată care sunt vedetele cu “corpuri normale”, care militează pentru a te simți bine în propria piele indiferent de numărul de kilograme pe care îl arată cântarul:

 

1. Bebe Rexha

Bebe Rexha este considerată una dintre cele mai sexy cântărețe ale momentului, iar rotunjimile ei îi fac pe fani să viseze cu ochii deschiși. Nu are niciun complex și nu se jenează de kilogramele în plus.
“Cred că îi sperii pe bărbați. Mă simt de parcă oricărui bărbat îi e frică de mine, chiar și fetelor. Pentru că eu spun lucrurilor pe față și le e frică să nu spun ceva despre ei. Câteodată mă enervez și spun tâmpenii. Mari. Bărbații de obicei nu îmi fac față”, mărturisea Bebe Rexha într-un interviu.

VEZI ȘI: A FOST CATALOGATĂ DREPT “GRĂSUȚA DIN SHOWBIZ”, DAR EA NU ARE NICIO INHIBIȚIE. BEBE REXHA ÎȘI ETALEAZĂ FORMELE ÎN COSTUM DE BAIE

Galerie foto


2. Billie Eilish

De curând Billie Eilish a fost criticată pe rețelele de socializare după ce paparazzii i-au făcut o fotografie pe stradă și i-au surprins silueta “plinuță”. Aceasta a făcut ulterior un apel la fanii ei și i-a rugat să “normalizeze corpurile reale”.

 

Galerie foto

3. Beyonce

Beyonce nu a fost niciodată genul skinny și nici nu și-a propus. Este considerată una dintre cele mai sexy femei de pe planetă și formele ei sunt apreciate de fani.

 

Galerie foto

4. Christina Aguilera

Saturată să tot fie întrebată mereu de silueta sa, câte kilograme are și ce dietă ține, de curând Christina Aguilera a clarificat acest aspect. Cântăreața în vârstă de 39 de ani a declarat că lumea trebuie să treacă peste faptul că nu va ține nicio dietă, precizînd că este „unică” și „pură”, chiar dacă societatea s-ar putea să nu o considere perfectă sau drăguță: „Nu voi intra la dietă, treceți peste asta”.

„Fiecare dintre noi are propria personalitate, oamenii ne judecă în funcție de diferențe, de ceea ce ne face unici”. „Trebuie să accepți această frumusețe și la naiba cu restul”.

„Adevărata frumusețe pentru mine este abilitatea de a te cunoaște și de a proiecta ceea ce ești în lumina corectă. Nu întotdeauna frumoasă, departe de a fi perfectă, dar pură”.

Galerie foto

5. Katy Perry

Deși când a debutat în showbiz, Katy Perry era o adolescentă super suplă, ulterior nu a făcut o dramă pentru câteva kilograme în plus. Nici acum, după ce a devenit mămică, nu se agită să revină prea repede la silueta de dinainte de naștere.

VEZI SI: HARRY STYLES A POZAT ÎN ROCHIE PENTRU VOGUE ȘI A STÂRNIT REVOLTA PE INTERNET

6. Kelly Clarkson

De câțiva ani buni, Kelly are probleme cu kilogramele în plus, însă în ultima vreme a reușit să dea o parte din ele jos. În cele mai noi imagini surprinse de paparazzi, vedeta a fost fotografiată alături de cei doi copii la plajă, nemachiată și îmbrăcată în haine lejere.

Mămică a doi copii, în vârstă de 6 și 4 ani, Kelly Clarkson încearcă să își revină cu psihicul după despărțirea de bărbatul care i-a fost alături din 2012 până în 2020. Cei doi au custodia comună a copiilor, iar bărbatul plătește pensie alimentară.

“Nu e un secret pentru nimeni. Viața mea a fost că un tomberon de gunoi. A fost destul de greu în ultimele două luni. Nu știu cum lumea care trece prin așa ceva nu o ia efectiv razna, pentru că e cel mai cumplit lucru”, a spus artista.

VEZI AICI: Transformarea lui Kelly Clarkson

7. Demi Lovato

Demi Lovato a suferit ani de zile din cauza kilogramelor în plus, până când s-a horarat să își accepte corpul așa cum e. Vedeta a suferit de tulburări alimentare și a mărturisit că își modifica pozele pentru a părea mai slabă în ele. Asta până când a postat o imagine cu adevărata sa siluetă și fanii au felicitat-o pentru curaj.

De-a lungul anilor, Demi Lovato s-a luptat, pe langă tulburările de alimentație, dismorfie, depresie și autovătămare. Mai mult, artista a fost la un pas să-și piardă viața în urma unei supradoze de droguri.

Galerie foto

Top citite
01 profimedia-0866852108
Bebe Rexha a făcut furori la Coachella. Artista, îmbrăcată într-o salopetă mulată, a oferit un show electrizant
02 Beyonce și Jay-Z/ Foto: Instagram
Beyonce și Jay-Z, ca doi oameni obișnuiți în Japonia. S-au îmbrăcat elegant și au vizitat obiectivele turistice cu trenul
03 bebe rexha (11)
Bebe Rexha, nemachiată și desculță, în colanți mulați și bustieră, la ora de sport. E mai sigură pe ea ca oricând
04 Christina Aguilera performs like a true pop star at The Voltaire in Las Vegas
Tot mai transformată. Christina Aguilera, siluetă foarte subțire într-un body cu decolteu imposibil. „Regina s-a întors în Vegas!”
05 Capture d'écran des célébrités sur les réseaux sociaux
Billie Eilish îşi va lansa noul album utilizând vinil reciclat pentru a minimiza impactul asupra mediului înconjurător
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Beyonce sur les réseaux sociaux
Beyonce a dat lovitura cu „Cowboy Carter”. Albumul country, în fruntea topurilor de vânzari americane

Cel mai recent album al lui Beyonce, "Cowboy Carter", a urcat în fruntea "Billboard 200" din SUA şi în topul clasamentului pentru genul country, o premieră pentru o artistă de culoare, relatează AFP.

bebe
Bebe Rexha, fabuloasă într-un corset cu un decolteu imposibil de ignorat. Fanii au reacționat: „Arăți atât de bine!”

Recunoscută pentru aparițiile spectaculoase, Bebe Rexha a reușit să-și impresioneze prietenii virtuali, întrucât s-a fotografiat într-o ținută ce-i subliniază silueta.

Christina Aguilera
Christina Aguilera, tot mai încrezătoare în puterea ei de seducție. În body și cizme lungi, blonda se arată într-o super formă

Într-un body negru decorat cu multe accesorii strălucitoare, cizme negre până la coapse și mănuși lungi, Christina Aguilera pare a fi în cea mai bună formă a vieții sale. Așa s-a arătat în cea mai nouă postare făcută pe Instagram.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ O profesoară de fizică din Rusia, concediată după o săptămână din cauza pozelor puse pe rețelele sociale
O profesoară de fizică din Rusia, concediată după o săptămână din cauza pozelor puse pe rețelele sociale

O profesoară de fizică din Rusia, concediată după o săptămână din cauza pozelor puse pe rețelele sociale

FILM NOW Sharon Stone, strălucitoare într-o rochie care i-a îmbrățișat silueta impecabilă, alături de bunul ei prieten Jeff Bridges. Actorul, premiat pentru întreaga sa carieră
Sharon Stone, strălucitoare într-o rochie care i-a îmbrățișat silueta impecabilă, alături de bunul ei prieten Jeff Bridges. Actorul, premiat pentru întreaga sa carieră

Sharon Stone, strălucitoare într-o rochie care i-a îmbrățișat silueta impecabilă, alături de bunul ei prieten Jeff Bridges. Actorul, premiat pentru întreaga sa carieră

DIGI WORLD Vrei să-ți păstrezi creierul sănătos? Iată ce ar trebui să incluzi în dietă, potrivit unui nou studiu
Vrei să-ți păstrezi creierul sănătos? Iată ce ar trebui să incluzi în dietă, potrivit unui nou studiu

Vrei să-ți păstrezi creierul sănătos? Iată ce ar trebui să incluzi în dietă, potrivit unui nou studiu

DIGI ANIMAL WORLD Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

DIGI LIFE Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
DIGI24 O tânără din Marea Britanie a venit să petreacă pe litoral, la Constanța, și spune că
O tânără din Marea Britanie a venit să petreacă pe litoral, la Constanța, și spune că "e groaznic": "Nu ne așteptam"
DIGI SPORT Emoție pură! Nadal a fost eliminat și și-a luat rămas-bun: ”O amintire de neuitat”. ”Râuri” de lacrimi în loja sa
Emoție pură! Nadal a fost eliminat și și-a luat rămas-bun: ”O amintire de neuitat”. ”Râuri” de lacrimi în loja sa
DIGI FM Codin Maticiuc, reacție după ce a fost acuzat că sustrage bani din caritate: „Cam ăștia-s banii pe care aș putea să-i fur”
Codin Maticiuc, reacție după ce a fost acuzat că sustrage bani din caritate: „Cam ăștia-s banii pe care aș putea să-i fur”