Bucuresti | 102,8FM OPEN Road cu MIRUNA ADI ISTRATE - REGRETI (M2)

321 articole scrise de Tatiana Stefan

andreea balan

Andreea Bălan, în vacanță romantică cu noul iubit?! Artista radiază de fericire în imaginile făcute publice pe Instagram

Andreea Bălan a trecut prin momente dificile după ce s-a despărțit de George Burcea, tatăl fiicelor ei, însă aceasta și-a refăcut viața și pare în culmea fericirii.

delia

Delia, indignată de ce se întâmplă în lumea artiștilor: ”Bârfiți mai puțin, oricum se află tot!”

Delia este în centrul atenției după ce a transmis un mesaj dur persoanelor care se ocupă de imaginea artiștilor, între care hairstyliști, make-up artiști ori fotografi.

anna-lesko-mai-sexy-ca-niciodata-fotografia-cu-care-a-impresionat-miile-de-fani-si-si-a-aratat-picioarele 1

Anna Lesko, pe urmele Iuliei Albu? Imaginea făcută publică de artistă i-a surprins pe fani

Vremurile în care Iulia Albu făcea furori cu găina pe care o avea drept animal de companie au apus. Acum, Anna Lesko și-a surprins total fanii, întrucât a pozat într-o ipostază inedită.

alexandra stan

Alexandra Stan, apariție irezistibilă într-un corset. Fotografia i-a uimit fani: ”Arăți senzațional!”

Alexandra Stan este nevoită să stea departe de fani din cauza pandemiei de coronavirus, însă ea a rămas activă pe rețelele sociale, unde își surprinde zi de zi prietenii virtuali.

adda

Adda trece prin momente delicate. Cântăreața a ajuns pe patul de spital: ”Alergia, bat-o vina!”

Adda a trecut prin momente delicate în urmă cu câteva ore, întrucât a ajuns la spital din cauza unei alergii, care i-a dat bătăi mari de cap.

misha

Misha, apariție provocatoare pe Instagram. Imaginea a făcut senzație printre fani: ”Ești fermecătoare!”

Misha, fosta soție a lui Connect-R, este activă pe rețelele sociale și nu ezită să-și surprindă fanii cu apariții care mai de care mai provocatoare.

Halsey. Foto: Kevin Winter/Getty Images

Halsey, artista care a colaborat cu Justin Bieber, s-a ras pe cap, iar apoi a făcut publice imaginile pe TikTok: ”Ador să fiu cheală!”

Cântăreața Halsey, care a colaborat cu artiști celebri precum Ariana Grande, Justin Bieber ori Khalid, și-a uimit total fanii, întrucât s-a ras din nou pe cap și a făcut publice imaginile inedite pe TikTok.

antonia

Antonia, imagini inedite cu cei trei copii ai ei: ”Diamantele și perlele mamei!” Videoclipul inedit a făcut senzație pe internet

Antonia este una dintre cele mai sexy artiste de la noi și se mândrește nu doar cu o carieră de invidiat, ci și cu o familie frumoasă. Antonia are trei copii, iar deseori face publice imagini inedite.

inna

Ce fac Inna și Deliric ca să uite de pandemia de coronavirus. Imaginile făcute publice i-au uimit pe fani

Inna se numără printre artistele îndrăgite din România, iar de câteva luni trăiește o frumoasă poveste de iubire cu rapperul Deliric. Acum, cei doi și-au făcut bagajele și au plecat în Dubai, unde se relaxează din plin.