Bucuresti | 102,8FM Cozy Tunes cu Liviu Hodor HARRY STYLES - AS IT WAS

321 articole scrise de Tatiana Stefan

Gigi Hadid și Zayn Malik. Getty Images

Zayn Malik și-a lansat o piesă nouă la doar 24 de ore de când a devenit tătic. Cum sună ”Better”

Zayn Malik traversează cea mai frumoasă perioadă din viața lui. Tocmai a devenit tătic pentru prima oară și, în plus, a revenit cu o nouă melodie ce se bucură de un succes răsunător.

anna lesko2

Anna Lesko, mărturisiri despre despărțirea de tatăl copilului ei: ”Au fost momente când am clacat!”

Anna Lesko este recunoscută pentru aparițiile lipsite de inhibiții. A ales, însă, să-și țină departe de ochii curioșilor relația de cuplu, iar acum a vorbit despre ruptura de tatăl copilului ei, cu care a trăit o poveste de iubire timp de opt ani.

bublee2

Lidia Buble a trecut peste despărțirea de Răzvan Simion. Cântăreața, într-o rochie albă, la malul mării: ”Ești superbă!”

Lidia Buble a trecut peste despărțirea de Răzvan Simion și este din ce în ce mai lipsită de inhibiții, dovadă fiind imaginile pe care le postează pe rețelele sociale.

Alien Huang

Încă un deces în rândul starurilor din Asia. Actor și cântăreț de 36 de ani, găsit mort în casă

Încă un deces a fost înregistrat în rândul starurilor din Asia. De această dată este vorba despre un actor și cântăreț din Taiwan, în vârstă de 36 de ani, care a fost găsit mort în locuința sa.

Cardi B - Credit foto: Getty Images

Adevăratul motiv pentru care Cardi B a decis să divorțeze. O sursă apropiată cuplului a rupt tăcerea: ”A suportat suficient!”

Vestea privind divorțul lui Cardi B de Offset a făcut înconjurul lumii, însă apropiații acestora nu sunt deloc surpriși de decizia artistei, întrucât aceasta s-a chinuit foarte mult să-l ierte după ce a înșelat-o.

Street Style, Spring Summer 2019, Milan Fashion Week, Italy - 19 Sep 2018

Alina Ceușan a născut după un travaliu de 12 ore. Ce nume a ales pentru copilul ei

Alina Ceușan, celebra creatoare de conținut online, a devenit mamă pentru prima oară în urmă cu câteva ore. Anunțul a fost făcut chiar de prietena ei cea mai bună, Carmen Grebenișan.