Bucuresti | 102,8FM SHAKIRA - PUNTERIA (NEW PW)

321 articole scrise de Tatiana Stefan

Cleopatra Stratan și Edward Sanda

Reacțiile fanilor după ce Edward Sanda a cerut-o de soție pe Cleopatra Stratan: ”Să aștepți să mai crească!”

Cleopatra Stratan a împlinit 18 ani și și-a sărbătorit ziua de naștere cu o petrecere fastuoasă, la care au luat parte numeroase persoane. Ba mai mult, aceasta a avut parte de o surpriză uriașă, fiind cerută în căsătorie, dar fanii n-au fost deloc încântați.

Alexandra Stan, apariție seducătoare într-un top transparent, ce-i lăsa totul la vedere. Cum au reacționat fanii

Alexandra Stan este recunoscută pentru aparițiile lipsite de inhibiții, iar acum și-a impresionat din nou fanii.

2018 Victoria's Secret Fashion Show - Runway

Rita Ora s-a logodit?! Cine este bărbatul care i-ar fi dăruit un inel de 50.000 de euro

Cântăreața Rita Ora este în centrul atenției, iar unele voci susțin că artista trăiește cele mai frumoase momente din viața ei, întrucât s-ar fi logodit.

jerusalema

Interviu EXCLUSIV cu Master KG, creatorul hitului Jerusalema. De unde provine dansul: ”I-am descoperit pe băieți pe internet!”

Călin Olah și Diana Ramadam de la Pro FM România au stat de vorbă cu nimeni altul decât Master KG, omul care a compus piesa Jerusalema, care se bucură de un succes răsunător.

Ed Sheeran continuă să ”scrie” istorie. Suma fabuloasă pe care a câștigat-o în fiecare zi din 2019

Ed Sheeran este, fără doar și poate, unul dintre cei mai apreciați artiști la nivel internațional, dar și printre cei mai bogați. Cântărețul britanic a câștigat aproape 100.000 de lire sterline în fiecare zi a anului trecut.

BeFunky-collage (19)

Lidia Buble și Cornel Ilie, în ipostaze romantice în cel mai nou videoclip al lor. Imaginile fac furori pe internet

Lidia Buble l-a dat uitării pe Răzvan Simion și trăiește cele mai frumoase momente din viața ei, cel puțin în plan profesional. Cântăreața are o nouă piesă cu Vunk, iar videoclipul a fost lansat în urmă cu puțin timp.

Smiley

Gina Pistol e însărcinată. Primele declarații făcute de ea și Smiley: ”Noi acum înseamnă trei”

Gina Pistol și Smiley formează un cuplu de câțiva ani, iar acum vor deveni părinți. Deși au preferat să-și țină ascunsă relația, cei doi au recunoscut, în sfârșit, că vor deveni părinți.

gina pistol

Gina Pistol, prima reacție după ce Smiley i-a declarat public iubirea. Mesajul ei a făcut furori: ”Abia aștept să fiți trei!”

Gina Pistol trăiește cele mai frumoase momente din viața ei, iar la scurt timp după ce Smiley i-a declarat public dragostea, prezentatoarea TV a reacționat.

Nicole Scherzinger, apariția care i-a bulversat pe fani: ”Ești însărcinată?!” Ce face cântăreața ca să se mențină în formă

Nicole Scherzinger traversează cea mai frumoasă perioadă din viața ei, iar de curând, ea le-a arătat fanilor cum se răsfață cu iubitul ei.