Bucuresti | 102,8FM VENGER pana 4 cu VENGER CHARLIE PUTH - LIGHT SWITCH

321 articole scrise de Tatiana Stefan

jlo

Jennifer Lopez a postat imagini cu Anna Lesko pe Youtube. Motivul pentru care artista a fost impresionată de româncă

Anna Lesko este mereu în centrul atenției și reușește mereu să-și surprindă fanii. Acum, însă, eforturile ei au fost recunoscute chiar de Jennifer Lopez. Aceasta a fost selecționată de artista americană să apară într-un clip care face furori pe Youtube.

FL: Amigos For Kids Annual Fundraiser 2016 Miami Celebrity Domino Night 25th Anniversary

Inna, acoperită doar de un prosop în cele mai noi imagini de pe Instagram. Fanii au fost înnebuniți: ”Pot să vin și eu?”

Inna este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi și reușește să-și surprindă fanii în fiecare zi. Dacă săptămâna trecută a vorbit despre operații estetice, acum cântăreața s-a fotografiat într-o ipostază neobișnuită.

FL: Amigos For Kids Annual Fundraiser 2016 Miami Celebrity Domino Night 25th Anniversary

Anna Lesko, irezistibil de senzuală în cele mai noi imagini de pe TikTok. Fanii au reacționat imediat: ”O copiezi mult pe JLo!”

Anna Lesko este recunoscută pentru aparițiile care mai de care mai inedite, iar acum și-a surprins fanii din nou, întrucât a făcut publice imagini nemaivăzute de la filmările celui mai nou clip al ei.

BeFunky-collage (1)

Cine sunt vedetele care au părăsit România definitiv. Care au fost motivele pentru care au renunțat la carierele pe care le aveau în țară

Vestea că CRBL a plecat definitiv din România și s-a stabilit în Spania a surprins pe toată lumea, însă acesta nu este singurul artist care a luat această decizie.

cornel ilie divort

Cornel Ilie, noi declarații despre divorțul de Eliza: ”Dacă o căsătorie a plecat dintr-o iubire foarte sinceră…”

Cornel Ilie a surprins pe toată lumea atunci când a anunțat că divorțează. Deși a spus că nu va mai vorbi despre acest subiect, acum, la mai bine de două luni de la acel anunț, el a oferit noi declarații.

antonia

Antonia, imagine rară pe Instagram. Cântăreața i-a impresionat pe fani: ”M-am topit!”

Antonia este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi și reușește cu succes să îmbine cariera cu viața de familie. Ba mai mult de atât, de curând, ea și-a impresionat fanii cu un mesaj emoționant, în cadre a vorbit despre importanța jocului în viața copiilor.

World Film Premiere: The Damned United - Outside Arrivals

CRBL s-a mutat definitiv din România. Artistul, primele declarații: ”Ne-am luat inima-n dinţi şi am plecat!”

Vremurile în care făcea furori și ridica în picioare zeci de mii de tineri au apus. CRBL a decis să părăsească România, iar din luna septembrie s-a mutat definitiv în Spania, alături de soția și de fiica lor de zece ani.

BET 106 & Park With Special Guest Tamar Braxton

Ce se întâmplă cu Tamar Braxton după tentativa de sinucidere. Sora artistei a rupt tăcerea: ”Are zile bune și zile mai puțin bune!”

Cântăreața Tamar Braxton, care a fost de patru ori nominalizată la Premiile Grammy, trece prin momente dificile după tentativa de sinucidere din timpul verii, însă surorile sale îi sunt aproape.

Cleopatra Stratan, imagine romantică alături de logodnicul ei. Fanii au reacționat: ”N-am văzut tineri mai potriviți ca voi. Pariez pe iubirea voastră!”

Cleopatra Stratan a surprins pe toată lumea atunci când a anunțat că s-a logodit cu iubitul ei, chiar în ziua în care și-a sărbătorit majoratul, iar acum a făcut publică o filmare inedită.