Bucuresti | 102,8FM OPEN HITS cu PROFM ANDIA - RETROGRAD (DJ PROJECT)

323 articole scrise de Tatiana Stefan

inna

Inna, apariție neobișnuită pe Instagram. Ținuta purtată de artistă a atras peste 50.000 de aprecieri

Inna este recunoscută pentru aparițiile nonconformiste, însă de această dată ea și-a uimit total fanii, întrucât a îmbrăcat o ținută bizară.

Andreea Bălan și Andreea Antonescu

Adevărul despre relația dintre Andreea Bălan și Andreea Antonescu: ”Sperăm că ne-a mai venit mintea la cap!”

Vremurile în care făceau furori în formula André par să nu fi apus pentru Andreea Antonescu și Andreea Bălan. Acestea au scos o nouă piesă care face deja furori printre fani și au vorbit despre relația lor.

Antonia

Antonia, apariție surpriză pe rețelele sociale. Fanii au reacționat imediat: ”Ești perfectă!”

Antonia este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi, iar de curând și-a surprins total fanii, întrucât a apelat la o mică schimbare de look...temporară.

Anna Lesko 1

Anna Lesko, o nouă imagine sexy pe rețelele sociale. Detaliul lăsat la vedere i-a stârnit pe fani: ”Cam vechi!”

Anna Lesko adoră să pozeze în ipostaze sexy și nu trece o zi fără să nu-și surprindă fanii, însă de această dată ea a scăpat din vedere un detaliu care a fost taxat de fani.

BeFunky-collage (2)

Gina Pistol și Smiley, primul sărut în public. Cum și-a surprins artistul iubita pe platourile de filmare

Gina Pistol este în culmea fericirii. Prezentatoarea TV a împlinit astăzi 40 de ani, iar Smiley, omul căruia îi va dărui în curând o fetiță, a surprins-o într-un mod inedit, chiar pe platourile de filmare ale emisiunii pe care o moderează.

marius nedelcu akcent

A dispărut din lumina reflectoarelor, dar și-a surprins total fanii. Marius Nedelcu de la Akcent, clip surpriză pe TikTok: ”Cel mai frumos!”

Vremurile în care făcea furori ca solist al trupei Akcent au apus, însă Marius Nedelcu n-a uitat momentele pe care le-a trăit la concerte.

Lavinia Pirva 4

Lavinia Pîrva a ajuns din nou la medicul estetician. Ce și-a făcut artista: ”Mă deranja de mult timp!”

Lavinia Pîrva și-a revenit spectaculos după ce a născut, iar acum și-a surprins din nou fanii. Soția lui Ștefan Bănică a trecut din nou pe la medicul estetician pentru o intervenție de corecție a buzelor.

loredana groza

Loredana Groza, cele mai fierbinți imagini. Cum s-a pozat artista la 51 de ani

andreea balan

Andreea Bălan, imagine neașteptată din dormitor. Mesajul lăsat de Tiberiu Argint, iubitul ei, i-a surprins pe fani: ”O să vă vedem împreună?”

Andreea Bălan a refuzat să vorbească public despre relația pe care o trăiește cu Tiberiu Argint după divorțul de George Burcea, însă cei nu se tem să se complimenteze pe rețelele sociale.