Bucuresti | 102,8FM Cozy Tunes cu Liviu Hodor AMI - ENIGMA

323 articole scrise de Tatiana Stefan

Alexandra Stan, apariție sexy

Alexandra Stan, incredibil de senzuală cu puțin timp înainte de Crăciun. Cântăreața și-a surprins fanii: ”Arăți senzațional!”

Alexandra Stan este, fără doar și poate, una dintre cele mai sexy artiste de la noi și nu ratează nicio ocazie pentru a se fotografia în ipostaze senzuale.

Smaranda Selly

Selly, imagine de 100.000 de aprecieri cu Smaranda, iubita lui. Fotografia a făcut furori pe internet: ”Sunteți perfecți!”

Selly se bucură de un succes răsunător pe rețelele sociale, unde este urmărit de peste 1,7 milioane de persoane, însă în același timp se declară împlinit și în plan personal.

inna

Inna, într-un costum de latex, super mulat. Cântăreața și-a etalat silueta în toată splendoarea

Inna se mândrește cu o siluetă de invidiat și nu se teme să-și etaleze trupul perfect pe rețelele sociale.

Maya si Connect-r

Maya, fiica lui Connect-R, surpriză de Crăciun. Cât de frumos sună colindul interpretat de micuța de doar șase ani

Maya, fiica Mishei și a lui Connect-R, a moștenit talentul părinților în ceea ce privește muzica, iar acum, cu câteva zile înainte de Crăciun, a lansat un colind.

Madalina Ghenea

Mădălina Ghenea, apariție irezistibilă într-un halat de baie. Cum a pozat fotomodelul după ce s-a spus că are un iubit mai tânăr cu 11 ani decât ea

Lidia Buble

Lidia Buble, în rochie neagră, pe blatul de bucătărie. Imaginile fac furori printre fani: ”Ești superbă!”

Lidia Buble știe să-și pună în valoare silueta și a dovedit acest lucru încă o dată, în ultimele imagini făcute publice pe rețelele sociale.

andreea bălan instagram

Andreea Bălan, o nouă escapadă romantică cu Tiberiu Argint. Detaliul inedit care i-a dat de gol: ”Să vă distrați!”

Andreea Bălan a depășit momentele delicate prin care a trecut după despărțirea de George Burcea, tatăl fiicelor ei și și-a găsit liniștea în brațele lui Tiberiu Argint, alături de care a plecat într-o nouă vacanță.

Antonia apariție

Antonia, imagine de aproape 100.000 de aprecieri. Ținuta aleasă de cântăreață a făcut furori pe internet: ”Nu am cuvinte”

A adus pe lume trei copii, dar se mândrește cu o siluetă de invidiat. Antonia are abdomenul perfect tonifiat, iar dovadă în acest sens este o imagine făcută publică de curând.

Eva Maruta și Andra

Voce de înger: Eva Măruță a moștenit talentul mamei. Cât de frumos cântă fiica Andrei colinde

A trecut mai bine de un an de zile de când Eva Măruță, fiica Andrei și a lui Cătălin Măruță, a urcat pe scenă Operei Române din București și a cântat alături de mama ei. Acum, însă, fetița a arătat încă o dată că are o voce ca de înger.