Bucuresti | 102,8FM THEO ROSE - NOAPTEA NE FURA IUBIRI (PROFM EDIT)

323 articole scrise de Tatiana Stefan

bublee2

Lidia Buble, imagini noi din concediu. Ce a răspuns artista atunci când fanii au întrebat-o cine îi face pozele

Lidia Buble este din nou în centrul atenției. Deși nu a dezvăluit ce destinație exotică a ales pentru a-și petrece concediul, cântăreața și-a surprins fanii cu imagini noi.

Dior Homme : Photocall - Paris Fashion Week - Menswear F/W 2020-2021

Kate Moss, apariție incredibilă alături de fiica ei. Cum arată Lila la 18 ani

lidia buble1

Lidia Buble, irezistibilă într-un costum de baie minuscul. Fanii au reacționat: ”Wow, ce frumusețe!”

Lidia Buble a dispărut de pe rețelele sociale în ultimele zile, însă acum și-a surprins fanii cu imagini de infarct. Aflată în vacanță într-o destinație exotică, cântăreața s-a pozat într-un costum de baie minuscul, ce-i lasă la vedere formele apetisante.

misha

Misha, fosta soție a lui Connect-R, apariție irezistibilă pe Instagram. Fotografia incendiară a făcut furori printre fani

Misha, fosta soție a lui Connect-R, se menține într-o formă fizică de invidiat și nu trece o zi fără să nu-și surprindă fanii. Acum, însă, ea s-a întrecut și a făcut publică o fotografie ce a făcut senzație printre internauți.

ruby

Ruby, irezistibilă într-o rochie din piele. Fanii au reacționat imediat: ”Arăți demențial!”

Ruby este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi și se mândrește cu un trup perfect, pe care nu ezită să și-l etaleze în cele mai sexy ipostaze.

Muhammad Ali's Celebrity Fight Night XXI - Backstage And Audience

De ce a divorțat Kelly Clarkson de soțul ei după șapte ani de căsnicie: ”Am realizat că asta nu e fericită!”

Cântăreața Kelly Klarkson a surprins pe toată lumea atunci când a anunțat că divorțează de soțul ei după un mariaj de șapte ani. La aproape șase luni de la separare, ea a dezvăluit ce a determinat-o să ia această decizie.

INNA DELIRIC 2

Inna, mărturisiri neașteptate despre relația cu Deliric: ”Am mers pe feeling, anul 2020 mi-a adus iubirea!”

Vestea că Inna și rapperul Deliric formează un cuplu a surprins pe toată lumea, însă artista a dezvăluit că povestea lor de iubire a început natural, iar acum se bucură din plin de momentele petrecute împreună.

mihai budeanu

Ultimele detalii despre Mihai Budeanu de la 3 Sud Est. Ce se întâmplă cu artistul după ce s-a infectat cu Covid-19: ”Pericolul a trecut!”

Apar noi detalii despre starea de sănătate a lui Mihai Budeanu, componentul trupei 3 Sud Est internat la ATI după ce a fost infectat cu noul coronavirus. Mai exact, colegii săi susțin că acesta se simte mai bine de la o zi la alta.

anna-lesko-baie

Anna Lesko, certată după ce a apărut într-o cămașă: ”Nu înțeleg de ce pozezi în fată rea!”

Anna Lesko adoră să pozeze în ipostaze seducătoare, însă de curând și-a surprins fanii cu o imagine mult prea sexy, ce a stârnit multe comentarii.