Bucuresti | 102,8FM EMAA - IN ALTE VIETI

321 articole scrise de Tatiana Stefan

andreea balan operatie

Andreea Bălan, prima reacție după ce a fost operată de urgență. Ce imagine a postat pe Instagram: ”Sunt sub tratament!”

Andreea Bălan trece prin momente delicate, întrucât a ajuns din nou pe patul de spital și a fost operată de urgență. După mai multe zile de absență în mediul online, ea a făcut publică o imagine de pe patul de spital.

inna operatii estetice

Inna, adevărul despre operațiile estetice. Cântăreața a răspuns la întrebarea care a făcut vâlvă printre ani: ”Este o surpriză!”

Inna s-a lansat în muzică în urmă cu mai bine de 12 ani, iar de atunci artista este de nerecunoscut, ea impresionându-și fanii cu un trup perfect sculptat. Mai mult de atât, acum, cântăreața a căpătat încredere în ea și a vorbit despre operațiile estetice pe care și le-ar fi făcut.

anna lesko

Anna Lesko, mai lipsită de inhibiții ca niciodată. Imaginile postate pe TikTok au făcut furori: ”Te miști bine!”

Nu trece o zi fără ca Anna Lesko să-și surprindă fanii cu imagini care mai de care mai inedite, iar astăzi cântăreața a făcut public un videoclip în care apare îmbrăcată într-un costum sexy.

ruby

Ruby, irezistibil de senzuală în costum de baie, în luna noiembrie. Fanii au reacționat: ”Arăți demențial!”

Ruby este, fără îndoială, una dintre cele mai sexy artiste de la noi, iar de curând și-a surprins fanii cu o fotografie de senzație, ce a fost surprinsă la malul mării.

Britney Spears -

Britney Spears, noi declarații după ce fanii s-au arătat îngrijorați de starea ei: ”Sunt mai fericită ca niciodată!”

Britney Spears este în centrul atenției în ultima perioadă și, deși fanii s-au arătat îngrijorați de aparițiile artistei, aceasta susține că este ”mai fericită ca niciodată”.

'I Still Believe' special screening, Arrivals, Los Angeles, USA - 07 Mar 2020

Shania Twain, mărturisiri despre cel mai greu moment din viața ei: ”Am crezut că a murit!”

Shania Twain s-a născut într-o familie modestă, însă copilăria marcată de lipsuri nu a împiedicat-o să atingă succesul. Mai mult de atât, zilele în care pur și simplu făcea foamea și tânjea după senvdvișul colegilor de la școală n-au făcut decât să o încurajeze să muncească și mai mult.

corina bud

Corina Bud, apariție neașteptată după ce a dispărut din lumina reflectoarelor. Fanii au taxat-o: ”Parcă erai mai curajoasă!”

Corina Bud a dispărut din lumina reflectoarelor în ultimii ani, însă ea continuă să fie activă pe rețelele sociale, unde își surprinde fanii cu imagini care mai de care mai sexy.

Adele. Profimedia

Adele, adevărul despre viața amoroasă. Mesajul transmis după ce s-a spus că are un iubit nou

Adele este în centrul atenției de când a divorțat și a slăbit spectaculos, însă zvonurile privind faptul că are o relație cu rapperul Skepta nu sunt reale.

alexandra stan

Alexandra Stan, primele imagini cu iubitul ei. Cei doi au plecat într-o vacanță romantică la munte

Alexandra Stan este recunoscută pentru aparițiile irezistibil de sexy și, în ciuda faptului că nu ezită să-și etaleze trupul în ipostaze senzuale, ea trăiește o frumoasă poveste de iubire.