Bucuresti | 102,8FM SEAN PAUL - GOT 2 LUV U

321 articole scrise de Tatiana Stefan

Andrei Stefanescu a divortat

Andrei Ștefănescu a divorțat în secret: ”După o poveste frumoasă de dragoste și o minune de copil, am ajuns la final!”

Andrei Ștefănescu, solistul trupei ”Alb Negru”, a divorțat de Antonia, femeia care i-a dăruit un copil. Artistul a mărturisit că totul s-a întâmplat în vara acestui an, dar separarea s-a produs în condiții amiabile, de dragul fiului lor.

adi sina

Adi Sână, testat pozitiv pentru coronavirus în urmă cu două săptămâni: ”Am avut dureri cumplite, parcă era o menghină la capul meu!”

Numărul infecțiilor cu noul coronavirus crește de la o zi la alta, iar printre vedetele depistate pozitiv se numără și Adrian Sînă. Artistul a mărturisit că a fost testat pozitiv la începutul lunii noiembrie.

cleopatra

Cum a început povestea de iubire dintre Cleopatra Stratan și Edward Sanda: ”Când l-am cunoscut, avea prietenă. Șansele să fim împreună erau aproape zero!”

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au surprins pe toată lumea atunci când au anunțat că s-au logodit, însă evenimentul a venit foarte natural pentru ei. Cântăreața a mărturisit că s-a îndrăgostit de logodnicul ei cu mult timp înainte și, mai mult de atât, la acel moment, Edward era cuplat.

lidia buble

Lidia Buble, apariție irezistibilă într-o rochie mult prea decupată. Imaginea inedită a făcut furori printre fani

Lidia Buble este recunoscută pentru aparițiile îndrăznețe, însă acum artista și-a surprins total fanii, întrucât a îmbrăcat o rochie extrem de sexy.

BeFunky-collage (5)

Inna, gest impresionant pentru prietena ei de 15 ani. Artista i-a dăruit o mașină așa cum a visat dintotdeauna: ”Hai înăuntru, e a ta!”

Inna este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi și se bucură de un succes răsunător, însă nu a uitat de oamenii dragi care i-au fost alături în ultimii ani.

maxresdefault

Mihai de la 3 Sud Est, bolnav de coronavirus. Artistul de 44 de ani este internat la ATI și are nevoie de plasmă

Mihai Budeanu, unul dintre membrii trupei 3 Sud Est, este infectat cu noul coronavirus și se află internat la Terapie Intensivă, la Spitalul Municipal Medgidia. Starea cântărețului de 44 de ani este delicată în aceste momente, iar medicii spun că are nevoie de plasmă.

oana radu1s

Oana Radu, schimbare radicală de look. Cântăreața s-a tuns scurt și a făcut publice imaginile: ”Am curaj să v-o arăt pe noua Oana!”

Oana Radu s-a luptat ani de zile cu kilogramele în plus, însă a reușit să câștige această luptă. Artista a slăbit mult în ultima perioadă, iar acum a decis că e momentul pentru o schimbare de look.

anna lesko

Anna Lesko, apariție seducătoare în prosop. Top trei vedete care au pozat în ipostaze senzuale în ultimele săptămâni

Anna Lesko reușește să se facă remarcată cu ușurință, iar acum și-a surprins din nou fanii, întrucât s-a aliniat ultimului trend apărut pe Instagram și a pozat în prosop.

alexandra stan

Cum încearcă Alexandra Stan să treacă peste separarea de iubitul ei. Imaginile postate pe Instagram fac furori printre fani

Alexandra Stan a surprins pe toată lumea atunci când a anunțat că s-a despărțit de iubitul ei, la câteva zile după ce au fost într-o vacanță la munte. Acum, însă, artista a făcut publice mai multe imagini inedite, încercând astfel să depășească perioada dificilă.