Bucuresti | 102,8FM SEARA dupa 7 cu FERE PUYA - STELE CAZATOARE

1718 articole scrise de Cristina Ene

Jennifer Lopez

Jennifer Lopez s-a filmat nemachiată, în halat, la câteva ore după controversatul show de la AMA: Bună dimineața, surpriză!

Jennifer Lopez și-a surprins fanii la doar câteva ore de la show-ul incendiar de pe scena American Music Awards. Artista în vârstă de 51 de ani s-a filmat fără machiaj, în zorii zilei, pentru a-și saluta urmăritorii și a le mulțumi pentru susținere, la scurt timp după cea mai „hot” și discutată apariție de la AMA.

Fiul cel mai mare al lui Michael Jackson, voluntar pentru nevoiași. Prince Jackson a împărțit alimente la o biserică din Los Angeles

Hailey și Justin Bieber

Justin Bieber, înnebunit după soția sa. Mesajul pe care i l-a transmis de ziua ei i-a lăsat pe fani în lacrimi

Justin Bieber i-a făcut o frumoasă și emoționantă declarație de dragoste soției sale, chiar de ziua ei de naștere. Hailey a împlinit pe 22 noiembrie 24 de ani. 

Katy Perry

„Adele, tu ești?”. Fanii lui Katy Perry, confuzi după imaginea postată de artistă în care aceasta seamănă leit cu vedeta britanică

Katy Perry seamănă leit cu Adele, în cea mai recentă imagine postată pe Instagram. Fanii logodnicei lui Orlando Bloom au fost puși în încurcătură: „Adele, tu ești?”, au comentat mulți dintre urmăritorii lui Katy.

Ricky Martin. Getty Images

Are 4 copii, dar Ricky Martin nu este convins că familia sa este completă: „Mai am câțiva embrioni care mă așteaptă”

Are deja patru copii, gemenii Matteo și Valentino (12 ani), fiica Lucia (2 ani) și fiul Renn (1 an). Dar Ricky Martin nu este convins că familia sa este completă. 

Miley Cyrus și Dua Lipa

Miley Cyrus și Dua Lipa, provocatoare în cel mai „hot” videoclip al sfârșitului de an: „Prisoner”

Miley Cyrus și Dua Lipa au lansat „Prisoner”, o piesă ce vine la pachet cu un videoclip super hot.

Shawn Mendes, Justin Bieber. Gety Images

Cea mai așteptată colaborare: Justin Bieber & Shawn Mendes au lansat „Monster”. Peste 2.500.000 de vizualizări în cinci ore

Demi Lovato. Foto: Getty Images

Cum arată acum Demi Lovato, după cea mai îndrăzneață tunsoare: „Am făcut ceva ....”. Fanii artistei au reacționat: OMG!

Demi Lovato are o reputație când vine vorba de schimbări îndrăznețe de look, însă ultima transformare i-a surprins total pe fani, pentru că este una radicală. Artista a optat pentru o tunsoare pixie și o nouă culoare a părului: blond să fie!

Hailey Bieber. Foto: Getty Images

Hailey Bieber recunoaște: „A fost cu adevărat înfricoșător să mă căsătoresc la 21 de ani”. Adevărul despre începutul relației cu Justin

S-a căsătorit la 21 de ani, iar Hailey Bieber recunoaște acum că a fost „cu adevărat înfricoșător”.