Bucuresti | 102,8FM VENGER pana 4 cu VENGER ANITTA - DOWNTOWN

1718 articole scrise de Cristina Ene

Britney Spears

Avocatul lui Britney Spears: „Îi este frică de tatăl ei”. Decizia luată de artistă atâta timp cât acesta îi va controla viața și cariera

Britney Spears nu va mai cânta, atâta timp cât tatăl ei îi va controla în continuare viața și cariera, a anunțat avocatul artistei, marți, în sala de judecată, în timpul procesului din Los Angeles.

Feli 9

Feli lansează „Du-te, dorule”, o piesă despre răzbunare și vindecare post-iubire, un tribut adus Mariei Tănase

Sore

Sore și Tudor de la Fly Project lansează „Lasă-mă să-i spun”, chiar de ziua lor

Sore si Tudor de la Fly Project lanseaza pe 3 noiembrie, fix de ziua lor de nastere, „Lasa-ma sa-i spun”, o piesa disco ce indeamna la dans, la distractie si la sinceritate in relatii.

Baby Shark

„Despacito” a fost detronat. Care este astăzi cel mai vizionat video de pe YouTube

Paris Jackson

Paris Jackson, fiica lui Michael Jackson, lansează Let Down, prima piesă de pe albumul ei de debut: Sunt emoționată, sunt agitată, dar încrezătoare

Paris Jackson a lansat single-ul „Let Down”, primul de pe albumul de debut „Wilted” ce va apărea în 13 noiembrie și în care și-a transpus toate sentimentele după despărțirea de iubitul ei Gabriel Glenn.

Greșeală de Photoshop sau nu? Fanii lui Kim Kardashian râd de o fotografie postată de vedetă

Kim Kardashian a postat pe Instagram o imagine în care apare alături de surorile ei pe plajă în Malibu. Dar altceva le-a atras atenția multora dintre fani, aceștia acuzând-o pe vedetă că s-a folosit iar de Photoshop.

Blake Shelton și Gwen Stefani. Foto: Getty Images

Gwen Stefani a spus DA! Frumoasa artista se căsătorește cu Blake Shelton, starul desemnat acum trei ani cel mai sexy bărbat din lume

Gwen Stefani și Blake Shelton s-au logodit! De cinci ani, starul pop în vârstă de 51 de ani și artistul de muzică country (44 de ani) formează unul dintre cele mai admirate cupluri din industria muzicii.

Shawn Mendes și Camila Cabello, imagine rară din intimitatea lor. Fotografia cu cei doi îndrăgostiți are peste 7 milioane de like-uri

Shawn Mendes și Camila Cabello și-au încântat fanii cu cea mai nouă imagine postată pe Instagram. Cei doi s-au lăsat fotografiați într-un cadru intim, îmbrățișați în bucătăria lor cochetă, mai îndrăgostiți ca niciodată. 

lady gaga

Lady Gaga a votat îmbrăcată doar într-o bluză sport. Picioare, opulență și simț civic, au comentat fanii

Lady Gaga a transformat drumul spre urna de vot într-un podium de modă. Cu părul blond prins într-un coc, artista a defilat chiar pe piesa ei, Babylon, într-o ținută sumară: o bluză sport supradimensionată, asortată cu cizme cu platformă, într-o nuanță roz metalizat.