Bucuresti | 102,8FM WTFun cu Dracea si Bogdan LIDIA BUBLE FEAT AMIRA - Le-am spus si fetelor

1718 articole scrise de Cristina Ene

Billie Eilish. Foto: Getty Images

Billie Eilish își surprinde fanii cu un nou look. Artista a renunțat la semnătura ei vestimentară, hainele supradimensionate

Billie Eilish a fost surprinsă de fotografi, în Los Angeles, într-o ținută casual, departe de stilul abordat de artistă. Vedeta de 18 ani a dorit să facă o schimbare și a renunțat pentru scurt timp la hainele supradimensioante cu care și-a obișnuit fanii.

Madonna

Madonna și-a înfuriat fanii cu cea mai nouă apariție: „Îmi pare rău pentru ea. Ce și-a putut face la față!”

Madonna este schimbată radical în cele mai noi imagini pe care artista în vârstă de 62 de ani le-a publicat pe Instagram, iar fanii au criticat-o îndelung.

Demi Lovato. Foto: Getty Images

Demi Lovato, într-un selfie fără filtre sau editări: Aceasta sunt eu! Imaginea a strâns peste 4 milioane de like-uri

Demi Lovato este mai mândră ca niciodată de corpul ei. Artista în vârstă de 28 de ani a dezvăluit că recuperarea în urma tulburărilor de alimentație are rezultatele dorite.

Mark Stam

Mark Stam lansează ”Pașii”, continuarea poveștii din ”Lasă-mă” | OFFICIAL VIDEO

Mark Stam revine cu ”Pașii”, partea a doua a poveștii pe care a împărtășit-o cu fanii în single-ul ”Lasă-mă”, cu videoclip oficial intens cu imagini cu artistul așa cum nu a mai fost văzut până acum.

Irina Rimes

Irina Rimes lansează „Your Love”, un featuring cu Cris Cab

Irina Rimes surprinde cu o apariție incendiară și cu o piesă diferită de stilul cu care și-a obișnuit fanii. Artista lansează Your Love, în colaborare cu artistul american Cris Cab, o melodie îndrăzneață, prin intermediul căreia a ieșit complet din zona sa de confort, dar care i se potrivește perfect.

Will Smith

Pasiunea secretă a lui Will Smith. Cât valorează „bijuteriile” aflate în garajul starului din „Bad Boys”

Will Smith este pasionat de mașinile de lux și îți poți da seama de asta imediat ce vezi „bijuteriile” pe care le conduce. Are peste 10 astfel de  autoturisme în garajul său. 

Avocatul lui Britney Spears compară starea mintală a artistei cu cea a unui pacient în comă. Ce s-a întâmplat în sala de judecată

Avocatul lui Britney Spears compară starea mintală a cântăreței cu cea a unui pacient în comă, la cea mai nouă înfățișare în fața judecătorului, în deja controversatul proces legat de reînnoirea tutelei deținute până acum ceva timp de tatăl ei. 

Britney Spears . Foto: Getty Images

Britney Spears, fără editări și Photoshop: „Cum arăt cu adevărat într-o zi obișnuită”

Britney Spears le-a dezvăluit fanilor imaginea ei reală, într-un selfie postat pe Instagram, alături de care artista a scris: Așa cum arăt cu adevărat într-o zi obișnuită. 

Demi Moore. Foto: Profimedia

Demi Moore știe să atragă toate privirile și la 57 de ani. Cum a pozat pentru noua colecție de lenjerie intimă a Rihannei

Demi Moore este la 57 de ani la fel de cuceritoare ca în zilele în care juca în „Striptease”, „Hărțuire Sexuală” sau „Propunere Indecentă”.