Bucuresti | 102,8FM SHAGGY - IT WASNT ME

1718 articole scrise de Cristina Ene

Gestul care i-a împărțit pe fanii lui David Beckham în două tabere. O imagine cu sportivul și fiica sa stârnește controverse

Fanii lui David Beckham s-au împărțit în două tabere săptămâna aceasta, după ce sportivul a apărut într-o imagine pe Instagram, publicată de șoția lui, în care-și sărută pe buze fiica de nouă ani.

*PREMIUM-EXCLUSIVE* Britney Spears displays her bikini body in Malibu **WEB EMBARGO UNTIL 11:30AM PDT 10/17/20 **

Cum a fost surprinsă pe plajă Britney Spears după ce a fost comparată cu un pacient în comă

Britney Spears le-a prezentat fanilor cel mai nou antrenament de yoga, într-o pauză de la curățenia prin casă.

Sinead O'Connor

Sinead O'Connor dezvăluie că suferă de agorafobie „paralizantă” și cere sfatul fanilor: Sunt înfometată, nu-mi pot asigura hrana

Sinead O'Connor trece din nou prin momente dificile.

Jennifer Lopez, în cea mai „hot” ședință foto alături de Maluma. Cât de senzual a pozat pentru o celebră publicație

Jennifer Lopez apare alături de Maluma, colegul ei din filmul „Marry Me”, pe coperta noii ediții a publicației Billboard - 2020 Latin Power Players. Adevărata J-Lo este „o fată care vrea să trăiască și să râdă, să fie normală”, mărturisește artista.

Sean 'Diddy' Combs, în ipostaze intime pe plajă cu fosta iubită a lui Brian Austin Green

Un nou cuplu surpriză în lumea vedetelor. Sean 'Diddy' Combs a fost fotografiat pe plajă în Malibu, cu fosta iubită a lui Brian Austin Green, Tina Louise. 

dwayne-the-rock-johnson

Imagini unice cu Dwayne Johnson. Cum arăta The Rock înainte de a deveni un star la Hollywood

Dwayne „The Rock” Johnson lucrează la seria „Young Rock”, o producție NBC inspirată de copilăria, dar și de adolescența sa aventuroasă și imprevizibilă. 

Selena Gomez. Foto: Profimedia

Selena Gomez, producător de film. Primele detalii despre pelicula comparată cu „Black Swan”, în care artista va și juca

Selena Gomez va produce filmul „Dollhouse”. De asemenea, artista în vârstă de 28 de ani va juca și rolul principal în filmul scris de Michael Paisley, încadrat la genul horror-thriller, potrivit Deadline.

Miranda Kerr, Katy Perry

Mesajul primit de Katy Perry de la fosta soție a lui Orlando Bloom, după ce a revenit la filmări la doar 6 săptămâni de când a născut. Fanii au reacționat imediat

Katy Perry a revenit în juriul „American Idol”, la doar șase săptămâni de la nașterea fiicei ei și a actorului Orlando Bloom, Daisy Dove, în august. Iar fosta soție a starului din „Stăpânul Inelelor” a avut doar cuvinte de laudă la adresa artistei, spre încântarea fanilor. 

Demi Lovato are probleme cu fostul logodnic și a apelat la avocați: Nu vrea să mai aibă de-a face cu el

Demi Lovato are, se pare, probleme cu fostul logodnic Max Ehrich, spun surse apropiate artistei. Vedeta s-a despărțit de actorul din „Tânăr și Neliniștit” în septembrie, la două luni de la logodnă.