Bucuresti | 102,8FM SHAKIRA - PUNTERIA (NEW PW)

1718 articole scrise de Cristina Ene

Smiley și Delia

Cea mai așteptată colaborare. Smiley și Delia lansează „Ne vedem noi”

Smiley si Delia lanseaza „Ne vedem noi”, o piesa-eveniment, considerata de public si de cei din industrie ca fiind cea mai asteptata colaborare din muzica pop romaneasca a ultimilor ani.

Otherside și Killa Fonic

Otherside și Killa Fonic lansează „Fața Blue”

Otherside revine cu o colaborare cu Killa Fonic pe piesa ”Fața Blue”, o piesă EDM - house, compusă de Viky Red și Killa Fonic.

The Motans

The Motans lansează „Cel din Oglindă”, prima piesă din EP-ul „Dark Side of the Cookie”

The Motans revine cu o nouă piesă care se numește „Cel din Oglindă”, cu videoclip oficial, un single manifest despre viața artistului și modul în care alege să trăiască fiecare zi.

Mariah Carey. Foto:  Getty Images

Mariah Carey: Sora mea a încercat să mă vândă unui proxenent pe când aveam doar 12 ani

Mariah Carey și-a lansat de curând memoriile.  În „The Meaning of Mariah Carey”, artista în vârstă de 50 de ani povestește că sora ei a „încercat să o vândă unui proxenet”, pe când avea doar 12 ani.

Jennifer Lopez. Foto: Getty Images

Jenny From the Block - atunci vs. acum. Cum arată abdomenul lui Jennifer Lopez la 20 de ani de când apărea la brațul lui Diddy

Jenny From the Block, mai în formă ca oricând. Jennifer Lopez (51 de ani) dovedește că are același abdomen din tinerețe, ba chiar unul mai puternic, la 20 de ani de când făcea furori la brațul iubitului ei de atunci, Diddy (Puff Daddy). 

Billie Eilish. Foto: Getty Images

Billie Eilish uimește în videoclipul pentru „No Time to Die”. „Am plâns. Va intra în istorie”

Videoclipul pentru „No Time to Die” a fost lansat. Iar Billie Eilish și-a impresionat fanii în clipul cântecului principal de pe coloana sonoră a noului film din seria James Bond.

Kylie Jenner. Foto: Getty Images

Efectul Kylie Jenner. Ce s-a întâmplat după ce vedeta a publicat un selfie în costum de baie și i-a îndemnat pe fani să se înregistreze pentru a vota la prezidențiale

Kylie Jenner a postat pe Instagram un selfie în care apare în costum de baie, în curtea casei sale și i-a îndemnat pe fanii ei să meargă la vot. Rezultatul? O creștere de 1500% a traficului pe site-ul Vote.org.

Christina Aguilera. Foto: Getty Images

Christina Aguilera: „Nu mai țin diete, treceți peste asta”. Cum arată astăzi „teen icon-ul” anilor '90

S-a luptat ani de zile cu anxietatea din cauza imaginii ei. Christina Aguilera a dezvăluit acum că a renunțat să încerce să mai fie „perfectă”: „Nu mai țin diete, treceți peste asta”.

Jennifer Lopez. Foto: Getty Images

Fiica lui Jennifer Lopez explică de ce se roagă atât de des pentru mama ei

Fiica lui Jennifer Lopez, în vârstă de 12 ani, a dezvăluit într-o discuție cu Hoda Kotb la TODAY motivul pentru care se roagă des pentru mama ei.