Bucuresti | 102,8FM PROFM by night cu VENGER ONE REPUBLIC - NOBODY

1718 articole scrise de Cristina Ene

Kris Jenner, Kourtney Kardashian, Khloe Kardashian, Kim Kardashian West. Foto: Getty Images

Kim Kardashian: După 14 ani, familia a luat această decizie dificilă. Ce se va întâmpla cu reality show-ul „Keeping Up With The Kardashians”

„Keeping Up With The Kardashians”, show-ul care le-a adus celebritatea surorilor Kardashian și Jenner, a ajuns la final.

Dua Lipa Club Future Nostalgia

Dua Lipa lansează albumul de remixuri “Club Future Nostalgia” by The Blessed Madonna

Dua Lipa prezintă un album de remixuri by The Blessed Madonna care se numește ”Club Future Nostalgia”, o colecție de super piese și de colaborări cu superstaruri precum Gwen Stefani, Madonna, Missy Elliott, Blackpink.

Jean Claude Van Damme

Jean-Claude Van Damme își etalează talentul de dansator, pe o piesă românească celebră

Se pricepe la actorie și scene de acțiune, dar și la dans! Și nu o demonstrează pe orice piesă, ci pe melodia „Save Me” a trupei Morandi!

Shakira-dans

Shakira, într-un costum de baie care-i îmbrățișează formele. Cum a pozat artista pentru milioanele de fani

La 43 de ani, Shakira are un corp de invidiat.

Rihanna. Foto: Getty Images

Rihanna, fotografiată cu vânătăi pe față. Incidentul în care a fost implicată artista

Rihanna a fost fotografiată cu vânătăi pe față, la intrarea într-un restaurant din Santa Monica, la finalul săptămânii trecute.

Cara Delevingne. Foto: Getty Images

Cel mai nou cuplu din lumea vedetelor. Cara Delevingne s-ar iubi cu una dintre cele mai în vogă artiste din lume

Cara Delevingne și Halsey ar fi devenit un cuplu, la trei luni după ce fosta iubită a modelului britanic, Ashley Benson, și fostul partener al cântăreței americane, G-Eazy, și-au făcut publică relația.

Smiley - Va fi bine

Smiley, imagine rară cu iubita sa pe Instagram. „Aminți-vă de voi, de ce vă bucură!”

Smiley a postat o imagine rară pe Instagram, în care apare alături de iubita sa, Gina Pistol. Cei doi s-au fotografiat într-o ipostază tandră, spre încântarea fanilor.

Destinys Child. Foto: Profimedia

Povestea secretă a uneia dintre fostele membre Destiny’s Child. Cum a ajuns să locuiască în mașină, după plecarea din trupă

La 20 de ani de la plecarea din trupa Destiny’s Child, LeToya Luckett a dezvăluit greutățile cu care s-a confruntat imediat după ce a părăsit band-ul. A locuit în mașină și a supraviețuit doar cu apă și tăiței ieftini.

John Legend /Getty Images

Cel mai sexy bărbat din lume anunță starul care ar trebui să preia ștafeta în 2020: Este singurul care s-a remarcat pe Twitter

John Legend, artistul care la finalul anului 2019 a fost numit „Cel mai sexy bărbat în viață” de către revista People, este gata să renunțe la titlu.