Bucuresti | 102,8FM OPEN Road cu MIRUNA ANGELINA JORDAN - LOVE DONT LET ME GO

1713 articole scrise de Cristina Ene

*PREMIUM-EXCLUSIVE* Healthy Britney Spears rises up early for a Tan Salon visit after release

Fiul cel mic al lui Britney Spears explică pentru prima oară de ce nu vorbește cu mama sa. Starul pop a reacționat imediat

Jayden, fiul cel mai mic al artistei Britney Spears, a vorbit public, pentru prima oară, despre mama sa, într-un interviu cu realizatoarea de documentare Daphne Barak, pentru ITV. Jayden a dezvăluit adevărul despre relația pe care el și fratele lui mai mare, Preston, o au cu Britney, mărturisind că nu o urăște, dar că probabil va fi nevoie de „mult timp și efort” pentru ca relația lor să se îmbunătățească. 

Ozzy Osbourne (3)

Ozzy Osbourne nu renunță la scenă, în ciuda problemelor de sănătate. Rockerul, show la ceremonia de final a Jocurilor Commonwealth-ului

Vizual_1600x960

Grupul DIGI și ecoul angajamentelor de CSR în 2021

Profil de companie responsabilă social în anul 2021 2021 a reprezentat, cu siguranță, anul comunității și al digitalizării. La finalul celui de-al doilea an de pandemie, prioritățile și tendințele s-au schimbat substanțial, dar au demonstrat că, împreună, #oameniiDIGI au devenit mai puternici și mai uniți, fapt concretizat și într-un nou studiu DIGI.

2016 Coachella Valley Music And Arts Festival - Weekend 2 - Day 2

Grimes și-a surprins fanii cu un tatuaj unic: „Frumoase cicatrice extraterestre”

Grimes și-a uimit fanii cu noul tatuaj. Iubita lui Elon Musk și-a dezvăluit noul desen pe piele, unul special, făcut cu cerneală albă, la care artista s-a referit ca fiind o „frumoasă cicatrice extraterestră”.

Britney Spears . Foto: Getty Images

Britney Spears, mesaj către fanii care cred că viața sa este în pericol

Britney Spears le-a transmis un mesaj fanilor care-și fac griji pentru ea.

Antonia

Antonia, într-un tărâm al fanteziei, plin de culoare, în videoclipul oficial pentru „Îmi placi tu”

După ce săptămâna trecută, Antonia a lansat single-ul ”Îmi placi tu”, artista revine cu videoclipul oficial al piesei, colorat și plin de energie.

Britney Spears

Britney Spears, într-un costum super mulat și transparent. Cum s-a lăsat filmată artista în vârstă de aproape 40 de ani

Britney Spears, mai zâmbitoare ca oricând, și-a surprins fanii cu un nou video pe Instagram. Artista în vârsta de 39 de ani s-a lăsat filmată în timp ce proba mai multe ținute, inclusiv un costum super mulat, transparent, cu model animal print.

Demi Lovato recreates her overdose in Dancing With the Devil video

Imagini cu impact emoțional. Demi Lovato retrăiește noaptea supradozei care i-a fost aproape fatală, în clipul „Dancing With The Devil”

Demi Lovato a lansat videoclipul pentru noua ei piesă, „Dancing with the Devil”, un material ce conține imagini cu puternic impact emoțional.

Musical talent pose on the red carpet at the 63rd Annual Grammy Awards show in downtown Los Angeles, Los Angeles Convention Center, Los Angeles, California, United States - 14 Mar 2021

Dua Lipa, creștere impresionantă a averii. Cât a ajuns să valoreze artista britanică la doar 25 de ani

Dua Lipa a ajuns la o avere de peste 20 de milioane de lire sterline, după ce și-a adăugat în conturi aproape 8 milioane de lire sterline în doar un an, scrie dailymail.co.uk.