Bucuresti | 102,8FM VENGER pana 4 cu VENGER POST MALONE - CHEMICAL

1718 articole scrise de Cristina Ene

The 9th Annual Streamy Awards -  Arrivals

Paris Hilton, adevărul despre celebra fotografie cu Britney Spears și Lindsay Lohan, una dintre cele mai controversate din industria entertainmentului

Celebra fotografie din 2006 cu Paris Hilton, Britney Spears și Lindsay Lohan are în spate o poveste „ciudată”. Acum, moștenitoarea imperiului Hilton a făcut dezvăluiri neașteptate despre mult discutata imagine.

profimedia-0597528019

Beyonce scrie istorie: cele mai multe premii Grammy câștigate de o artistă. În plus, fiica sa de 9 ani obține primul ei trofeu

Beyonce nu doar că a participat la premiile Grammy în 2021, dar a câștigat patru trofee, a doborât un record și a scris istorie în industria muzicală. Artista a avut în total nouă nominalizări la ediția din acest an a premiilor Grammy.

Piesa care scrie istorie în topurile muzicale. A stat un an întreg în primele zece poziții în clasamente

„Blinding Lights”, piesa lui The Weeknd, scrie istorie în topurile muzicale.

Roxen, Amnesia

Juriul a decis. Ce piesă va interpreta Roxen la Eurovision 2021

Așteptarea a luat sfârșit: „Amnesia” este piesa pe care Roxen, reprezentanta noastră în concurs, o va interpreta la Eurovision Song Contest.

Demi Lovato

Demi Lovato: „Am slăbit întâmplător. Nu mai număr caloriile”. Cum arată acum artista după ce s-a tuns și mai scurt

Demi Lovato și-a schimbat din nou imaginea: a optat pentru o nouă culoare a părului, s-a tuns și mai scurt și, în plus, artista a dezvăluit pe contul ei de Instagram că a pierdut din greutate „întâmplător”.

britney spears

Sunt mai înalți decât ea. Britney Spears, imagini rare cu fiii ei adolescenți Sean și Jayden Federline: E o nebunie cât de repede trece timpul

Britney Spears a publicat pe contul ei de Instagram câteva imagini rare cu fiii ei adolescenți Sean și Jayden Federline.

62nd Annual GRAMMY Awards - Press Room

Billie Eilish, despre întunericul din spatele succesului: frica de monștri, depresia. „Nu credeam ca voi ajunge până la vârsta asta”

Billie Eilish a vorbit deschis despre lupta sa cu tulburările de sănătate mintală, despre auto mutilare, despre fricile care îi controlează viața, în noul documentar  „The World's A Little Blurry”,  lansat pe 26 februarie 2021, care promite o incursiune în viața extrem de privată a superstarului de 19 ani: „Nu am crezut că voi ajunge la vârsta asta”, mărturisește sinceră Billie. 

lady gaga

Lady Gaga surprinde cu o transformare radicală de look. Artista, de nerecunoscut pe străzile din Roma

Lady Gaga și-a schimbat look-ul. Artista a renunțat la nuanța de blond platinat a părului și a optat pentru un castaniu închis. Gaga a fost fotografiată pe străzile din Roma, Italia.

2019 Vanity Fair Oscar Party Hosted By Radhika Jones - Arrivals

Ellie Goulding este însărcinată în 8 luni! Primele dezvăluiri despre sarcina secretă. „Am forme pe care nu le-am mai avut până acum. Soțului meu îi plac”

Ellie Goulding este însărcinată în opt luni. Artista și soțul ei, Caspar Jopling, au dezvăluit că în doar câteva săptămâni vor deveni pentru prima oară părinți.