Bucuresti | 102,8FM SEARA dupa 7 cu FERE MADONNA - JUSTIN - 4 minutes -radio edit-

1718 articole scrise de Cristina Ene

Britney Spears . Foto: Getty Images

Britney Spears, mesaj către fanii care cred că viața sa este în pericol

Britney Spears le-a transmis un mesaj fanilor care-și fac griji pentru ea.

Antonia

Antonia, într-un tărâm al fanteziei, plin de culoare, în videoclipul oficial pentru „Îmi placi tu”

După ce săptămâna trecută, Antonia a lansat single-ul ”Îmi placi tu”, artista revine cu videoclipul oficial al piesei, colorat și plin de energie.

Britney Spears

Britney Spears, într-un costum super mulat și transparent. Cum s-a lăsat filmată artista în vârstă de aproape 40 de ani

Britney Spears, mai zâmbitoare ca oricând, și-a surprins fanii cu un nou video pe Instagram. Artista în vârsta de 39 de ani s-a lăsat filmată în timp ce proba mai multe ținute, inclusiv un costum super mulat, transparent, cu model animal print.

Demi Lovato recreates her overdose in Dancing With the Devil video

Imagini cu impact emoțional. Demi Lovato retrăiește noaptea supradozei care i-a fost aproape fatală, în clipul „Dancing With The Devil”

Demi Lovato a lansat videoclipul pentru noua ei piesă, „Dancing with the Devil”, un material ce conține imagini cu puternic impact emoțional.

Musical talent pose on the red carpet at the 63rd Annual Grammy Awards show in downtown Los Angeles, Los Angeles Convention Center, Los Angeles, California, United States - 14 Mar 2021

Dua Lipa, creștere impresionantă a averii. Cât a ajuns să valoreze artista britanică la doar 25 de ani

Dua Lipa a ajuns la o avere de peste 20 de milioane de lire sterline, după ce și-a adăugat în conturi aproape 8 milioane de lire sterline în doar un an, scrie dailymail.co.uk.

62nd Annual GRAMMY Awards - Press Room

A stârnit o avalanșă de controverse cu cel mai recent videoclip. Ce avere are la 21 de ani rapperul Lil Nas X

Lil Nas X este unul dintre cele mai de succes nume din industria muzicală, dar și unul dintre cei mai discutați artiști după controversa în care a fost recent implicat. Rapperul a fost acuzat că videoclipul pentru noua sa piesă “Montero (Call Me By Your Name)” seamănă izbitor cu cel al artistei FKA Twigs.

Will Smith, Jada Pinkett Smith

Soția lui Will Smith și fiica sa, dezvăluiri intime: Am fost atrase de femei în trecut

Jada Pinkett Smith (49 de ani) și fiica sa Willow (20 de ani) au dezvăluit că au fost atrase de femei în trecut. Cele două au făcut mărturisirile în cadrul emisiunii lor de pe Facebook, „Red Table Talk”, pe care o găzduiesc împreună cu mama actriței din „Magic Mike XXL”, Adrienne Banfield-Norris, în vârstă de 67 de ani.

Vedete TikTok

Top 10 cele mai urmărite staruri pe TikTok

TikTok nu înseamnă doar dans și mimarea unor piese celebre  – este de asemenea platforma care a lansat unele dintre cele mai noi superstaruri din social media.

Billie Eilish. Foto: Getty Images

Billie Eilish și-a schimbat total imaginea. Fotografia intră în top 10 cele mai apreciate pe Instagram, cu aproape 20 de milioane de like-uri

Billie Eilish și-a schimbat total imaginea. Transformarea artistei, care a renunțat la părul vopsit negru cu vârfuri verzi, în favoarea blondului platinat, i-a uimit pe fani. Fotografia postată de Eilish a strâns peste 19 milioane de like-uri și a intrat în top 10 cele mai apreciate imagini de pe Instagram de la apariția rețelei de socializare.