Bucuresti | 102,8FM OPEN Road cu MIRUNA ROSA LINN - SNAP

1718 articole scrise de Cristina Ene

Stephanie Seymour and Harry Brant seen walking on Madison Avenue in New York City

Fiul supermodelului Stephanie Seymour și al miliardarului Peter Brant a murit la doar 24 de ani. Primele informații despre decesul tânărului

Fiul supermodelului Stephanie Seymour, Harry Brant, a murit duminică la vârsta de 24 de ani, în urma unei supradoze de substanțe interzise, după o lungă luptă cu dependența. 

antonia1

Antonia lansează ”Taifun”: Când lucrez cu Alex este super chimie și din punct de vedere muzical, dar și la filmare

ANTONIA începe anul cu un nou single care se numește ”Taifun”, o piesă de dragoste în limba română compusă de Alex Velea și Theea Miculescu și produsă de Răzvan Matache.

lopez (1)

Jennifer Lopez, acuzată că folosește „tone de Botox”, după o filmare în care apare fără machiaj: LOL, asta e fața mea! 

Jennifer Lopez a reacționat după ce mai multe persoane au acuzat-o pe Instagram că folosește „tone de Botox”. Artista de două ori nominalizată la Grammy a postat pe cunoscuta rețea de socializare o filmare în care și-a promovat produsele noii ei companii de cosmetice, prezentându-le fanilor tenul ei luminos și fără riduri.

MTV EMA 2020 - Show

Noul remix al lui David Guetta pentru celebra piesă „Memories” face deja furori online

DJ-ul și producătorul francez a lansat un remix al celebrului său hit “Memories”.

celine-dion-lacrimi-header

Celine Dion, mesaj și fotografie emoționante, la 5 ani de la moartea soțului ei: „În inimile noastre pentru totdeauna”

Celine Dion i-a adus un tribut emoționant lui Rene Angelil, la cinci ani de la moartea acestuia. Celine și Rene au fost căsătoriți timp de 22 de ani. Angelil a murit în 14 ianuarie  2016, cu două zile înainte de a împlini 74 de ani, din cauza cancerului la gât.

Jennifer Lopez

Corpul lui Jennifer Lopez nu mai are niciun secret: la 51 de ani s-a lăsat filmată complet goală pentru un clip plin de simboluri

Este un pilon în industria muzicală de decenii întregi. Jennifer Lopez a știut mereu când să se reinventeze. La 51 de ani, JLo și-a expus trupul perfect în timp ce dansează goală într-o pădure, acoperită doar de niște aripi, în videoclipul piesei In The Morning.

The Four Feathers Premiere

Britney Spears, în ipostaze tandre pe plajă alături de iubitul ei: El reprezintă totul pentru mine

Britney Spears se bucură de plajă și de ocean la începutul acestui an împreună cu iubitul ei, Sam Ashgari.

Demi Lovato

Demi Lovato, transformare totală de look la început de an. Trendul neașteptat pe care celebritățile l-au abordat în carantină

Părul vopsit în nuanțe pastel a fost trendul neașteptat pe care celebritățile l-au abordat în carantină și pe care continuă să-l promoveze pe rețelele de socializare.

Keating

Ronan Keating are 5 copii, iar fiica lui cea mare este un model în vogă. Cum arătă Missy, fata de 19 ani a starului Boyzone

Părinții ei sunt celebri: cântărețul Ronan Keating și fostul model Yvonne Connolly. Fiica cea mare a starului Boyzone este un model în vogă, dar și un cunoscut influencer. Missy are 19 ani și s-a mutat de un an de zile singură la Londra.