Bucuresti | 102,8FM SEARA dupa 7 cu FERE ACTIV - Doar Cu Tine

1718 articole scrise de Cristina Ene

BeFunky-collage (44)

Desparțirile anului 2020. Cuplurile de vedete care și-au spus adio în vremea pandemiei

Multe cupluri de celebritati s-au destrămat și în 2020. Vedete de la Hollywood, din lumea televiziunii sau a muzicii au ales să-și spună adio, luându-și fanii prin surprindere.

cel mai bine platite vedete 2020

Cel mai bine plătite vedete în 2020. Cine a câștigat aproape 600 de milioane de dolari în anul pandemiei

Clasamentul celebrităților care au obținut cei mai mulți bani în 2020 a fost publicat de Forbes. Iar vedeta de pe locul 1 a câștigat $600 de milioane, în ciuda faptului că am traversat un an în care pandemia a avut un impact puternic asupra economiei mondiale.

2020 Vanity Fair Oscar Party Hosted By Radhika Jones - Arrivals

Ce se ascunde în spatele căsniciei dintre Kim Kardashian și Kanye West. Dezvăluiri despre actuala relație dintre cei doi

Kim Kardashian și Kanye West formează în continuare un cuplu, dar trăiesc „vieți separate”. Cel puțin asta susține o sursă citată de People. 

Backstreet Boys, Britney Spears

Anii '90 s-au întors. Cum sună „Matches”, prima colaborare dintre Britney Spears și Backstreet Boys

Niciodată nu e prea târziu. Colaborarea pe care mulți fani au așteptat-o ani de zile este aici. Britney Spears a lansat „Matches”, un featuring cu Backstreet Boys. Piesa se află pe noua versiune a albumului ei, „Glory”.

Rihanna. Getty Images

Adevărul despre cel mai nou cuplu de vedete: Rihanna și A$AP Rocky. Primele imagini cu cei doi

Rihanna și A$AP Rocky sunt foarte îndrăgostiți unul de celălalt și au devenit „inseparabili” de când povestea lor de iubire a înflorit în aceasta vară.

Feli - Vantul bate

Feli cântă „Vântul bate”, o piesă-oglindă despre dragostea de femeie. A opta felie din jurnalul muzical #Felidinpoveste

Feli lanseaza „Vantul bate”, o piesa despre iubirea si familia ei de astazi, care poate fi oglinda tuturor povestilor de dragoste traite de orice indragostit implinit.

Cum arată astăzi AJ McLean de la Backstreet Boys, după o luptă de mai bine de 20 de ani cu alcoolul și drogurile

AJ McLean de la Backstreet Boys a aniversat un an de sobrietate, după decenii de luptă cu dependența de alcool și droguri.

NEVERSEA 2019

Când va avea loc NEVERSEA 2021. Data festivalului, aleasă de fanii din întreaga lume

Fanii celui mai mare festival de pe plajă din România, Neversea, au ales. A patra ediție a festivalului va avea loc în perioada 8 - 11 iulie 2021.

Gwen Stefani

Gwen Stefani, la 51 de ani ca acum 25. Artista a recreat un look celebru din anii '90, odată cu lansarea „Let Me Reintroduce Myself”

Gwen Stefani a lansat un nou single. „Let Me Reintroduce Myself” se va regăsi, se pare, pe cel de-al cincilea ei album de studio.