Bucuresti | 102,8FM WTFun cu Dracea si Bogdan ALEXIA - PESTE MARI

1718 articole scrise de Cristina Ene

'Franca: Chaos And Creation' Premiere - 73rd Venice Film Festival

Naomi Campbell, corpul perfect la 50 de ani: „Super Woman” cu „cele mai frumoase picioare”, i-au transmis fanii

Este unul dintre cele mai cunoscute supermodele din lume. La 50 de ani, Naomi Campbell continuă să-și încânte fanii cu aparițiile sale.

Taylor Swift

Este oficial: “Folklore”, albumul nr. 1 al anului 2020

Este oficial: cel de-al optulea album al lui Taylor’s Swift, „Folklore”, a fost numărul 1 în 2020, încheind anul cu 2,3 milioane de unități, potrivit yahoo.com, care citează date furnizate de Rolling Stone.

Dr Dre.

Dr. Dre, internat la terapie intensivă în urma unui anevrism cerebral

Dr. Dre a fost internat la terapie intensivă, la Sinai Medical Center, în Los Angeles, după ce luni a suferit un anevrism cerebral, potrivit TMZ.

Jennifer Lopez | JLO BEAUTY | Making the Brand

Cum arată cu adevărat corpul lui Jennifer Lopez, fără filtre și editări. JLo, filmată pe plajă, într-un costum de baie roșu

Jennifer Lopez este mai în formă ca niciodată la începutul anului 2021. Artista și-a încântat zecile de milioane de fani în prima luni a anului cu câteva imagini inedite de pe plaja din Florida.

Dua Lipa

Dua Lipa, apariție senzuală pe plajele din Mexic. Cum au surprins-o paparazzii pe celebra cântăreață

Dua Lipa se bucură în continuare de vacanță alături de iubitul ei, Anwar Hadid, fratele celebrelor modele Gigi și Bella Hadid.  Cei doi au ales ca destinație pentru începutul noului an plajele însorite din Mexic.

2018 Coachella Valley Music And Arts Festival - Weekend 1 - Day 2

Beyonce, imagini rare cu cei trei copii. Cum arată astăzi fiica cea mare a lui Queen Bey și Jay Z

Beyonce este recunoscătoare pentru familia pe care o are. În întâmpinarea noului an, artista a publicat pe site-ul ei un video cu cele mai importante momente pe care le-a trăit în 2020, inclusiv cele speciale petrecute cu copiii ei.

Se transformă în Arnold Schwarzenegger. Joseph, fiul starului din „Terminator”, încheie anul în forță. Cum a pozat pe Instagram

Joseph Baena, fiul lui Arnold Schwarzenegger, termină anul în forță. Și îi îndeamnă și pe fanii săi să facă același lucru.

Imagini Instagram 2020

Imaginile care au primit cele mai multe like-uri pe Instagram în 2020. Top 10 cele mai apreciate postări

Kylie Jenner este una dintre celebritățile care au primit cele mai multe like-uri pe Instagram anul acesta. Starul din „Keeping Up With The Kardashians”, în vârstă de 23 de ani, se află în Top 10 cele mai apreciate postări din 2020, cu patru imagini.

2019 Vanity Fair Oscar Party Hosted By Radhika Jones - Arrivals

„Arată foarte bine!”. Cine este artistul cu care Miley Cyrus și-ar dori să se sărute sub vâsc

Miley Cyrus a recunoscut într-un interviu la Heart FM că i-ar plăcea să-l sărute pe Harry Styles, mărturisind că acesta „arată foarte bine”.